• PRO TV
  • Cand spune Costi Dita cel mai des "pe bune". Interviu exclusiv cu unul dintre capitanii show-ului "Pe bune?!"

Cand spune Costi Dita cel mai des "pe bune". Interviu exclusiv cu unul dintre capitanii show-ului "Pe bune?!"

Cand spune Costi Dita cel mai des "pe bune". Interviu exclusiv cu unul dintre capitanii show-ului "Pe bune?!"

Aproape 3500 de oameni cu numele Dita si in jur de 100 cu numele Natanticu locuiesc in Romania. Pe bune?! Costi Dita si Cosmin Natanticu vor spune in curand Pe bune?!, numai la Pro TV!

- Pe bune?! Ce te-a convins sa faci acest pas, sa fii capitan de echipa in emisiunea Pe bune?! ?

- "Ce m-a convins? Eu aveam dorinta asta de ceva vreme. Cine nu vrea sa fie capitan? Conceptul asta mi-a suras din copilarie. De exemplu... Ion Besoiu in Toate panzele sus… asta a fost una dintre variantele de capitan super cool din copilaria mea.  Cat despre emisiunea ”Pe bune ?!”, am fost  foarte usor de convins. Ideea emisiunii e extrem de interesanta, iar colegii sunt oameni pe care ii apreciez. Din punctul meu de vedere, e o intamplare foarte frumoasa. E o ocazie cu  care poti afla cat de putine stim despre ce se intampla pe planeta asta. In emisiune asta am descoperit ca limita e cerul  si am aici libertatea sa bat campii in incercarea disperata de a afla de ce si cum de se  intampla tot ce se intampla."

- Ce reactie au avut apropiatii tai cand le-ai spus despre acest nou proiect din care faci parte?

- "Reactia a fost foarte faina, am povestit in mare despre ce e vorba si am ajuns la: ”Te rog, mai spune o intrebare, inca una, hai mai zi una…” si raspunsuri de genul: ”Pe bune?!, Nu are cum, Unde se intampla asta?”…  si rasete generale. ..”Pe bune?!”"

- Spune-le oamenilor cateva lucruri inedite despre format, dar fara sa le strici surpriza premierei din toamna.

- "Cred ca se intelege din ce spun mai sus cate ceva despre  formatul asta. Formatul emisiunii este nou si se aseamana destul de putin cu alte emisiuni, avand in comun doar faptul ca exista doua echipe si doi capitani, insa s-a adaugat neasteptatul. Poti afla ca ce credeai tu ca e gresit e corect, de fapt. Ca ce e logic si firesc pentru  tine, pentru altcineva e de neconceput si invers. Cred ca nu ai cum sa ramai  total indiferent, nu ai cum sa nu razi  macar un pic, nu ai cum sa nu zici inevitabil ”Pe bune?!”"

- "Pe bune?!" e un format nou in Romania, ti-e teama de feedback-ul publicului in ceea ce-l priveste?

- "Daca imi este teama?  Ce sa zic… Oamenii care participa la realizarea emisiunii sunt faini, formatul e total dement, in sensul ala  bun, iar atunci cand in mod natural  ai crize de ras la intervale constante, cand ramai bulversat  ca ”broasca la bariera”, asa cum mi s-a intamplat mie de multe ori pe parcursul filmarilor, pentru ca ai aflat o informatie si nu-ti vine sa crezi ca exista asa ceva pe lume, ma gandesc ca exista sanse ca si cei care ne privesc sa reactioneze la fel. Eu sunt foarte autocritic si asta ma face, desigur, sa-mi pun multe intrebari.  Am facut tot ce trebuie si cum trebuie? Nu stiu…  E loc de mai bine? Sigur!  Ceea ce pot spune cu siguranta este ca am facut tot ce am crezut noi ca e bine, la momentul asta . Pe principiul ”Atat am stiut noi, acum.”"

- Care este primul sfat pe care l-ai da vedetelor care participa la emisiune?

- "Nu au cum sa fie pregatiti si nu are sens sa se gandeasca ca trebuie sa se pregateasca. Sunt sanse minime sa cunosti raspunsul la intrebarile din emisiune si oricum  suntem eu si Cosmin acolo ca sa-i ajutam, deci, aparent, totul e sub control. Sfatul meu e sa vina daca au chef sa rada si, cu ajutorul  capitanilor, sa deduca raspunsurile. Daca se poate… Daca nu, gasim un raspuns logic impreuna, daca nu ne ajuta nici intuitia, mai avem o varianta. Luam toate raspunsurile si le eliminam pe rand cu: "Din oceanul Pacific a iesit un peste mic si pe coada lui scria: Iesi afara dumneata’’. Si gata!"

- Ce te face pe tine sa spui cel mai des "Pe bune?!"

- "Cel mai des spun ”Pe bune?!” cand… ma uit in  oglinda."

- Spune-ne un lucru pe care oamenii nu-l stiu despre tine.

- "Nu stiu sa inot. Poate sa vina ca o veste soc, pentru ca aceasta informatie este contrazisa de constitutia mea fizica de campion mondial la natatie… Dar tristul adevar e ca nu stiu. Ma bazez intodeauna pe oamenii de la mal. Ca doar nu m-or lasa sa ma sting din viata sub ochii lor."

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni