Costi Dita si Cosmin Natanticu, capitani de echipa in quiz show-ul Pe bune?!

24 Iulie 2017, 12:18


	Costi Dita si Cosmin Natanticu, capitani de echipa in quiz show-ul Pe bune?!

Aproape 3500 de oameni cu numele Dita si in jur de 100 cu numele Natanticu locuiesc in Romania. Pe bune?! Costi Dita si Cosmin Natanticu vor spune in curand Pe bune?!, numai la Pro TV!

Cei doi actori de comedie sunt capitanii celor doua echipe ale game show-ului prezentat de Andi Moisescu. Carismatici si amuzanti, Costi si Cosmin sunt pregatiti sa faca echipa in aceasta toamna, au o chimie foarte buna, insa vor fi si rivali, luptand cu toate armele pentru suprematie si pentru a da cele mai bune raspunsuri unor intrebari la care nu multi s-ar fi gandit vreodata.

Competitia va fi apriga, insa totul se va desfasura intr-o nota extrem de amuzanta si imprevizibila totodata. Costi Dita si Cosmin Natanticu vor fi responsabili de buna dispozitie din fiecare editie a emisiunii, impreuna cu vedetele pe care le vor avea alaturi de ei in echipe, dar si de sustinatorii acestora, care vor fi implicati activ in joc.

Bucuros sa fie pe bune capitan de echipa, Costi Dita a declarat: "Am, in sfarsit,  sansa sa fiu capitan si trebuie sa recunosc ca de mic am cam ravnit la titulatura asta. Aceasta dorinta ascunsa a mea a pornit inca de pe bancile scolii cand, la limba romana, am ajuns la poezia lui Vasile Alecsandri, Dan, capitan de plai.  Plus ca toata copilaria am tot auzit pomenindu-se in jurul meu titlul asta: capitan de echipa in sus, capitan de judet in jos… in fine. Ei, acum pot sa spun ca a venit in sfarsit  si momentul meu! Acum, lasand gluma la o parte, sunt  incantat sa lucrez la acest proiect si sper ca oamenii care ne vor urmari sa rada, sa afle lucruri noi si sa isi incarce bateriile pentru a doua zi , alaturi de noi."

Cosmin Natanticu, incantat de aceasta noua provocare, a spus: "Emotie, bucurie si incantare sunt primele cuvinte care imi vin in minte cand vorbesc despre emisiunea Pe bune?!. Si chiar pe bune sunt capitan de echipa alaturi de Costi Dita, iar prezentator Andi Moisescu! Ce sa-mi doresc mai mult? Aaa, da! Sa stiu raspunsurile la toate intrebarile puse de Andi, desi este imposibil. Pot sa spun ca va fi o emisiune cel putin interesanta si plina de umor. Imi place si cum suna: capitan Natanticu! Voua cum vi se pare? Acum, pe bune, uita-te la emisiune si spune pe bune ca n-am dreptate! Capitan Natanticu, capitan Costi si Amiral Andi: VANT DIN PUPA! Va pup!"

In aceasta toamna, vom afla o multime de lucruri inedite, vom fi surprinsi de raspunsuri si reactii fabuloase si vom spune de fiecare data uimiti: Pe bune?!, numai la Pro TV!
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO