• PRO TV
  • Distractia pe bune a fost luni seara numai la PRO TV

Distractia pe bune a fost luni seara numai la PRO TV

Distractia pe bune a fost luni seara numai la PRO TV

Distractia pe bune a fost numai la PRO TV luni seara. 

Cosmin Natanticu a facut echipa cu Florin Calinescu, Costi Dita l-a avut alaturi de el pe Augustin Julea, iar Andi Moisescu le-a dat celor patru 13 provocari traznite. A fost o editie incendiara, invitatii au fost intr-o forma de zile mari si au putut alege dintre domenii precum Vorbe cu talc, La fix! sau Fal-fal. Dupa 12 intrebari inedite si o surpriza, cele doua echipe au incheiat editia de aseara la egalitate, in ultima runda au pariat toti banii si au pierdut tot ce stransesera.

Editia Pe bune?! de luni seara a fost lider de audienta si a inregistrat 7.8 puncte de rating si 24.1% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, spre deosebire de postul de televiziune clasat pe locul secund, care a obtinut 7 puncte de rating si 21.4% share. 

Miercurea aceasta, de la 22:30, prezentatorii Fort Boyard, Octavian Strunila si Paul Ipate, vor da raspunsuri pe bune unor intrebari precum Cand arde o persoana 68 de calorii pe ora?, Ce folosesc japonezele pentru a fi mai frumoase si mai atragatoare? sau Care a fost unul dintre primele roluri ale lui Sylvester Stallone? si vor aduce energia in platoul quiz show-ului prezentat de Andi Moisescu.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni