• PRO TV
  • Emisiunea Pe bune?!, lider de audienta miercuri seara!

Emisiunea Pe bune?!, lider de audienta miercuri seara!

Emisiunea Pe bune?!, lider de audienta miercuri seara!

Miercuri seara, Andi Moisescu i-a pus pe Ruby si Cosmin Natanticu si pe Alex Velea si Constantin Dita fata in fata, pentru o noua editie in care au aflat raspunsuri Pe bune?! la cele mai traznite si amuzante intrebari! 

Ruby a venit hotarata sa castige, iar lupta dintre cele doua echipe a fost foarte intensa, cu reactii si strategii surprinzatoare. La final, echipa lui Dita a castigat 3.000 de lei, care s-au impartit in mod egal sustinatorilor din galerie.

Editia Pe bune?! de miercuri seara a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 7.2 puncte de rating si 25.2% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, spre deosebire de postul de televiziune clasat pe locul secund, care a obtinut 5.2 puncte de rating si 18.4% share. 

Saptamana viitoare, Andi Moisescu ii va avea invitati in platoul emisiunii pe Florin Calinescu si Augustin Julea, partenerul maestrului din echipa Chestiunea Zilei, care vor raspunde la cele mai simpatice intrebari din quiz show.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni