In aceasta seara, Claudiu Borza si Liviu Lionte le intampina pe doamne si domnisoare in gospodariile lor!

In aceasta seara, Claudiu Borza si Liviu Lionte le intampina pe doamne si domnisoare in gospodariile lor!

In seara aceasta, de la 20:30, povestile de dragoste merg mai departe la Gospodar fara pereche! Telespectatorii vor afla cum se pregatesc gospodarii Claudiu Borza si Liviu Lionte si daca au emotii inainte ca alesele sa ajunga la ei acasa.

Claudiu locuieste in Ceru-Bacainti (judetul Alba) si traieste din munca la ferma familiei, unde are multe gaini, vaci, vitei, curcani, porci, dar si caini si pisici. In timpul liber, merge la vanatoare, dar nu spune nu nici intalnirilor cu prietenii la fotbal. La petrecerea gospodarilor a ales-o pe Silvia, care a fost intampinata in mod traditional in familia lui Claudiu: cu o masa copioasa si cu intrebarile clasice – ce munceste, ce ii place sa faca. Mama lui Claudiu ii va da o bila neagra din start, atunci cand afla ca Silvia are un copil: “Nu sunt de acord ca fiul meu sa se insoare cu Silvia, pentru ca ea are un copil de 14 ani si e divortata. La noi aici in zona, nu se practica asa ceva, daca te-ai casatorit, bine-rau, o duci pana te desparte Dumnezeu.”. 

Liviu este o fire romantica, ii plac plimbarile in natura si practica permacultura (proiectarea mediului, astfel incat acesta sa se autosustina, pe principii ecologice si biologice). Spune despre el ca este echilibrat, prietenos, dar ramane de vazut daca Elena si Cristina vor reusi sa il faca sa ridice tonul. “N-am mai asteptat de mult o fata in gara si m-am simtit foarte emotionat!”.

In fiecare luni, de la 20:30, Anamaria Prodan Reghecampf prezinta cele mai interesante povesti de dragoste ale gospodarilor fara pereche!

Gospodar fara pereche – Hai sa facem dragostea... rurala!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni