Interviu cu Bogdan Nastase. Ar renunta la gospodarie pentru un apartament luxos la oras?

Interviu cu Bogdan Nastase. Ar renunta la gospodarie pentru un apartament luxos la oras?

Am vrut sa aflam mai multe despre ce inseamna viata de zi cu zi a fiecarui gospodar, iar primul care a ne-a raspuns la intrebari a fost Bogdan Nastase. Cum prefera sa isi petreaca timpul liber, dar si ce ar alege dintre un apartament luxos din capitala si o gospodarie la tara, aflati in cele ce urmeaza.

Daca ai avea alta meserie, ce meserie ti-ar placea sa ai? De ce?

Nu cred ca sunt potrivit sa fac o alta meserie pe langa cea de cioban si K1. Mie imi plac animalele si imi place sa fiu inconjurat de ele. Aici m-am invatat si aici vreau sa muncesc, unde ma simt eu bine.

La ce ora ajungi acasa si ce mananci la cina?

Eu ultima masa o am la 18:00, nu mananc dupa 19:00, nu obisnuiesc. Dupa ora 18:00, vad ce mai am de facut, pentru ca la ora 21:00-22:00 sa ma pun la somn. Daca se intampla sa ies in oras la Iasi in club sau ceva cu prietenii, mai pierd noptile, dar nu des.

Ce activitati preferi sa faci in weekend?

La mine tot timpul se lucreaza, fie ca e sambata, fie ca e duminica. Oaia nu stie de weekend. Daca mai am timp, duminica mai organizez la mine la stana cate un gratar cu prietenii.  

Ce iti place sa faci de ziua ta? Care este cel mai frumos cadou pe care l-ai primit de ziua ta? Sau ce visezi sa primesti de ziua ta?

Anul trecut de ziua mea am primit manusi de box, de la maestrul meu, manusi la care tin foarte mult, sunt luate din afara, nu se gasesc pe la noi. De ziua mea imi place sa am prietenii aproape, facem o petrecere, mancam o oaie la ceaun, ceva la rotisor. Mie imi place sa imi aduc prietenii la stana, ca nu exista semnal si lumea vorbeste, rade si se distreaza, nu sta pe telefoane.

Daca ar trebui sa alegi intre gospodaria ta si un apartament luxos in capitala, ce ai alege? De ce?

As alege la tara pentru ca imi place mult aici, ii bine rau. Si la oras e bine, dar nu vreau. La oras sunt mai multe femei, distractie, dar mancarea nu e buna, aerul nu imi place. Eu, cand ma apropii de Iasi, simt aerul toxic, nu imi place. Cum sa nu ma spal eu dimineata cu lapte proaspat pe fata, nu am cum!

Pentru ce spui tu „Romania, jos palaria!”?

Mie imi place in Romania pentru ca noi suntem uniti. Am fost la lupte si in alte tari, dar clar nu exista natiune mai unita ca a noastra. Pot spune ‘’JOS PALARIA PENTRU POPORUL ROMAN’’.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni