Interviu exclusiv: ce il face pe Andi Moisescu sa spuna cel mai des "Pe bune?!"

29 August 2017, 09:57


	Interviu exclusiv: ce il face pe Andi Moisescu sa spuna cel mai des "Pe bune?!"

In aceasta toamna, vom afla o multime de lucruri inedite, vom fi surprinsi de raspunsuri si reactii fabuloase si vom spune de fiecare data uimiti: Pe bune?!, numai la Pro TV!

- Pe bune?! Andi Moisescu a mai acceptat un proiect in afara de Apropo TV si Romanii au Talent? :) Ce te-a convins sa faci acest pas?

- "Mi-au placut formatul si, mai ales, ideea asta de-a prezenta o radiografie iesita din minti a lumii in care traim, sub forma unui quiz-show. Aproape ca-mi pare rau ca nu m-am gandit eu inainte la asa ceva."

- Ce reactie au avut apropiatii tai cand le-ai spus despre acest nou proiect din care faci parte?

- "Nu se mai ingrijoareaza nimeni din familie cand e vorba de vreun nou proiect, oricare ar fi el. S-au obisnuit sa nu apuc sa ma plictisesc vreodata. De data asta, s-au bucurat chiar, mai ales dupa ce-au constatat ca e mult mai putin solicitant in comparatie cu ApropoTV, de exemplu."

- Spune-le oamenilor cateva lucruri inedite despre format, dar fara sa le strici surpriza premierei din toamna.

- "Vom afla lucruri nebanuite despre lumea in care traim. Ceea ce m-a fascinat pe mine e felul in care ne ajuta formatul s-o facem. E mult umor la mijloc, din analiza celor 3 variante de raspuns la fiecare intrebare din emisiune. Imi place ideea de-a descoperi nebunia, ciudateniile si, in general, cam tot ceea ce ne facem sa spunem “pe bune?!” cu umor si nu cu ingrijorare."

- "Pe bune?!" e un format nou in Romania, ti-e teama de feedback-ul publicului in ceea ce-l priveste?

- "Altele sunt lucrurile de care mi-e mie teama azi, in lume, nicidecum feedback-ul publicului in ceea ce priveste un format tv. Sunt doar curios daca si el se va distra la fel cum am facut-o noi la fiecare inregistrare. Sper din tot sufletul sa fie asa. M-as bucura sa mai si radem la televizor. Destul ne tine viata incordati."

- Care este primul sfat pe care l-ai da vedetelor care vor participa la emisiune?

- "Sa nu cada cumva in greseala de a se lua prea-n serios. Mi se pare singurul pericol real."

- Ce te face pe tine sa spui cel mai des "Pe bune?!"?

- "Mi-ar fi mult mai simplu sa spun ce nu ma face. Mai ales daca deschid orice site de stiri la intamplare."
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO