- Pe bune?! Ce te-a convins sa faci acest pas, sa fii capitan de echipa in emisiunea Pe bune?! ?

- "In primul rand, e ceva nou, e o provocare si, in plus, e foarte ofertant sa fii capitan in acest format. Tot ce face parte din acest proiect este foarte tare, e la formatul emisiunii, la echipa, dar mai ales la faptul ca am ocazia si placerea sa fiu coleg cu Andi Moisescu si Costi Dita."

- Ce reactie au avut apropiatii tai cand le-ai spus despre acest nou proiect din care faci parte?

- "Este evident ca toti apropiatii se bucura pentru mine, ma felicita si ma sutin. Sunt curiosi si nerabdatori sa inceapa emisiunea. I-am spus unui prieten ca urmeaza sa am un proiect la PRO TV in toamna asta si prima lui reactie a fost: "Pe bune?!". Iar cand i-am spus ca de fapt asa se ve numi si emisiunea, a avut aceeasi reactie : "Pe bune?!"! Pe Bune! :)"- Spune-le oamenilor cateva lucruri inedite despre format, dar fara sa le strici surpriza premierei din toamna.

- "Formatul este unul interesant si funny, care implica publicul din platou, dar si pe cel de acasa. Este o emisiune concurs, din care toata lumea are de castigat, indiferent daca participa activ sau pasiv."

- "Pe bune?!" e un format nou in Romania, ti-e teama de feedback-ul publicului in ceea ce-l priveste?

- "Nu pot sa spun ca imi este teama de feedback-ul publicului, din contra, astept cu nerabdare acest lucru, pentru ca simt ca este un format care o sa aiba succes."

- Care este primul sfat pe care l-ai da vedetelor care participa la emisiune?

- "Primul lucru pe care l-as spune unei vedete care participa la emisiune ar fi: "Sa nu mearga pe logica la intrebarile puse de Andi!" :)"

- Ce te face pe tine sa spui cel mai des "Pe bune?!"

- "Spun cel mai des "Pe bune?!" atunci cand cineva imi spune ceva ce pe moment imi este foarte greu sa cred. Cum ar fi: Stiai ca Natanticu e capitan de echipa la emisiunea "Pe bune?!" la PRO TV? "PE BUNE?!”"

- Spune-ne un lucru pe care oamenii nu-l stiu despre tine.

- "Ma emotionez pana la lacrimi atunci cand vad anumite filme sau ascult anumite melodii. Cu alte cuvinte, plang usor. :)"