Interviu exclusiv: ce sfat are capitanul Natanticu pentru vedetele care vor participa la emisiunea "Pe bune?!"

29 August 2017, 09:14


	Interviu exclusiv: ce sfat are capitanul Natanticu pentru vedetele care vor participa la emisiunea "Pe bune?!"

Aproape 3500 de oameni cu numele Dita si in jur de 100 cu numele Natanticu locuiesc in Romania. Pe bune?! Costi Dita si Cosmin Natanticu vor spune in curand Pe bune?!, numai la Pro TV!

- Pe bune?! Ce te-a convins sa faci acest pas, sa fii capitan de echipa in emisiunea Pe bune?! ?

- "In primul rand, e ceva nou, e o provocare si, in plus, e foarte ofertant sa fii capitan in acest format. Tot ce face parte din acest proiect este foarte tare, e la formatul emisiunii, la echipa, dar mai ales la faptul ca am ocazia si placerea sa fiu coleg cu Andi Moisescu si Costi Dita."

- Ce reactie au avut apropiatii tai cand le-ai spus despre acest nou proiect din care faci parte?

- "Este evident ca toti apropiatii se bucura pentru mine, ma felicita si ma sutin. Sunt curiosi si nerabdatori sa inceapa emisiunea. I-am spus unui prieten ca urmeaza sa am un proiect la PRO TV in toamna asta si prima lui reactie a fost: "Pe bune?!". Iar cand i-am spus ca de fapt asa se ve numi si emisiunea, a avut aceeasi reactie : "Pe bune?!"! Pe Bune! :)"

- Spune-le oamenilor cateva lucruri inedite despre format, dar fara sa le strici surpriza premierei din toamna.

- "Formatul este unul interesant si funny, care implica publicul din platou, dar si pe cel de acasa. Este o emisiune concurs, din care toata lumea are de castigat, indiferent daca participa activ sau pasiv."

- "Pe bune?!" e un format nou in Romania, ti-e teama de feedback-ul publicului in ceea ce-l priveste?

- "Nu pot sa spun ca imi este teama de feedback-ul publicului, din contra, astept cu nerabdare acest lucru, pentru ca simt ca este un format care o sa aiba succes."

- Care este primul sfat pe care l-ai da vedetelor care participa la emisiune?

- "Primul lucru pe care l-as spune unei vedete care participa la emisiune ar fi: "Sa nu mearga pe logica la intrebarile puse de Andi!" :)"

- Ce te face pe tine sa spui cel mai des "Pe bune?!"

- "Spun cel mai des "Pe bune?!" atunci cand cineva imi spune ceva ce pe moment imi este foarte greu sa cred. Cum ar fi: Stiai ca Natanticu e capitan de echipa la emisiunea "Pe bune?!" la PRO TV? "PE BUNE?!”"

- Spune-ne un lucru pe care oamenii nu-l stiu despre tine.

- "Ma emotionez pana la lacrimi atunci cand vad anumite filme sau ascult anumite melodii. Cu alte cuvinte, plang usor. :)"
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO