ASTAZI, Gospodar fara pereche, Florin Zaharia va fi sedus de pretendentele la inima sa, Lori si Luiza!

ASTAZI, Gospodar fara pereche, Florin Zaharia va fi sedus de pretendentele la inima sa, Lori si Luiza!

Povestea continua la Gospodar fara pereche! Conflictele se aprind, concurentele sunt din ce in ce mai increzatoare, iar alegerile continua pentru gospodarii aflati in cautarea sufletului pereche. Alexandru va lua o decizie de moment si va uimi pe toata lumea, iar Marin este cu un pas mai aproape de pasul cel mare. 

In editia de luni, de la 20:30, Florin Zaharia o sa le intampine pe fetele care au venit hotarate sa ii cucereasca inima. Lori si Luiza sunt impresionate si entuziasmate de primirea pregatita de el: “Li s-a parut drumul cam confuz, se asteptau sa fie un pic de mai multa tara!”, va spune chiar el. Muncitor, Florin, le va supune pe fete la o prima proba, trezitul de dimineata si tot atunci vor aparea primele discutii si neintelegeri: “Abia astept solarul, sa stau sa ma bronzez”, va spune Lori cand va auzi de solarul din gospodaria acestuia, dar va fi surprinsa sa observe ca solarul lui este unul in care se cultiva legume, si nu este destinat bronzului. Insa atmosfera se va aprinde cu adevarat cand cei trei vor juca Adevar sau Provocare.

In Suceava, Alexandru Abramiuc isi va asculta instinctul si va face o alegere spontana: “Decizia a fost luata, zarurile au fost aruncate. Veni, vidi, vici!”. Ambele fete, atat Andreea, cat si Lili, au incercat sa intre in inima gospodarului, dar numai una singura va fi castigatoare. In timp ce una dintre ele va pleca acasa, cealalta va ramane sa continue povestea si va afla secretele afacerii de familie. Dupa ce isi va arata priceperea in laboratorul de producere a cremelor naturale, aleasa va continua sa-l impresioneze pe Alex si in procesul de vindere a acestora, demonstrandu-i inca o data ca a facut alegerea corecta: “Opaa, se pare ca are stofa, a vandut si foarte repede si convingator!” 

In Mada, Marin este hotarat sa se insoare. El incepe sa analizeze si sa calculeze fiecare detaliu cu privinta la viitorul sau. De aceea, va avea discutii individuale cu fiecare dintre concurente. In timp ce Julieta ii va face o surpriza, cu Marcela discutiile intra in detalii, pentru ca se deschide subiectul copiilor: ce se va intampla cu ei, daca ea se va muta la gospodar? 

Gospodar fara pereche revine luni, de la 20:30, cu o noua editie si duce mai departe povestile de iubire ale celor mai harnici gospodari.

Gospodar fara pereche – Hai sa facem dragostea... rurala!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni