• Emisiuni
  • Gospodar fara Pereche
  • Marin va face cea mai importanta alegere din viata lui la Gospodar fara pereche. ASTAZI, de la 20:30, numai la PRO TV

Marin va face cea mai importanta alegere din viata lui la Gospodar fara pereche. ASTAZI, de la 20:30, numai la PRO TV

Marin va face cea mai importanta alegere din viata lui la Gospodar fara pereche. ASTAZI, de la 20:30, numai la PRO TV

Luni seara, la 20:30, alegerile continua la Gospodar fara pereche! Probele gospodarilor devin din ce in ce mai serioase, fetele se intrec in mancaruri delicioase, iar fiecare este hotarat sa se casatoreasca. In timp ce Casian isi va cunoaste pretendentele inimii, Marin, Bogdan si Florin vor incheia perioada de selectie si o vor alege pe cea care i-a impresionat cel mai mult. 

In Mada, Marin face pasul cel mare si trece la etapa finala. Alegerea dintre cele doua fete nu ii va fi deloc usoara, el o sa aiba in vedere printre altele varsta, dar si „prietenia” pe care fetele au legat-o cu munca in perioada in care s-au aflat in gospodarie. “Prinde-ma si pe mine in brate, macar acuma!”, va spune aleasa inimii lui Marin. Cei doi vor petrece mai mult timp impreuna, iar aceasta va invata de la Marin munca la stana, iar mama-soacra o va initia in urmatoarea etapa a vietii ei, si anume cea de sotie: “Pe Marin unde-l culci acum? In pod trebuie sa doarma acuma daca se insoara? Nu trebuie sa doarma cu tine in casa, in pat?”.


In timp ce Marin si-a gasit sufletul pereche, in Macea, Casian isi va astepta pretendentele, pe Elena si Andreea la gara. Dar fetele nu se vor lasa atat de usor impresionate: “Ma asteptam normal, la niste flori, o atentie, dar n-a fost sa fie!”, va spune Elena cand va vedea cadoul surpriza. Nici cand ii vor vedea gospodaria, fetele nu se vor lasa prea usor induplecate, mai ales ca acesta le va si supune la prima proba, si anume gatitul: “Fetele se asteptau sa ajungem imediat acasa sau vezi domne sa le intind covorul rosu sau sa le duc cu limuzina. Ei, asa ceva n-o sa se intample!”. In continuare, fetele vor fi nevoite sa vada cum merg lucrurile si munca dintr-un solar, dar discutiile se vor aprinde din cauza vestimentatiei. Casian nu o sa fie multumit de piesele alese de Elena: “Aoleu, tu asa vii imbracata in gradina? Poate trebuie sa stai in genunchi, ce faci, o sa te murdaresti?”

Bogdan si Florin vor trage si ei lozul castigator, insa pentru amandoi momentul alegerii va fi unul foarte dificil. “Cu greu, cu greu, am mai luat o palinca si am spus!”, va zice Bogdan cand va rosti numele fetei dorite si va surprinde pe toata lumea cu alegerea sa. Si pentru Florin momentul alegerii va fi unul greu: “Pana la urma le vreau pe amandoua. M-am vazut intr-o ipostaza sa aleg intre doua femei, lucru pe care nu l-am facut niciodata!”, va spune acesta inainte de a-si alege perechea.

Gospodar fara pereche isi continua povestea si este alaturi de cei mai harnici gospodari.

Gospodar fara pereche – Hai sa facem dragostea... rurala!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni