• Emisiuni
  • Gospodar fara Pereche
  • Petreceri, dileme si multe intrebari fara raspuns la Gospodar fara pereche. Vasile, alegere grea intre Mioara si Sava

Petreceri, dileme si multe intrebari fara raspuns la Gospodar fara pereche. Vasile, alegere grea intre Mioara si Sava

Petreceri, dileme si multe intrebari fara raspuns la Gospodar fara pereche. Vasile, alegere grea intre Mioara si Sava

Aventura continua la Gospodar fara pereche! Discutii aprinse, flirturi, surprize de proportii si priviri pline de inteles sunt in fiecare casa, dar fiecare gospodar trebuie sa faca o alegere, asa ca eliminarile continua, iar de data aceasta Vasile a fost cel care a trecut prin momente dificile!

La Coarnele Caprei, dezamagirea s-a instalat in inima lui Bogdan dupa plecarea lui Flory, dar nici prin cap nu i-a trecut ca va avea parte de o surpriza de proportii. Maria, fata pe care a eliminat-o la petrecerea Gospodar fara pereche a venit la stana si are de gand sa faca orice pentru a-i cuceri inima luptatorului.

In Mada, Marin a fost luat la intrebari de Julieta. Aceasta i-a povestit putin despre viata ei, dar nu l-a lasat pana nu l-a supus unui interogatoriu temeinic: aceasta i-a dat un sfat mare lui Marin: i-a spus ca trebuie sa se indragosteasca si sa nu mai fie atat de pretentios atunci cand vine vorba despre partenera sa.

In ograda lui Vasile a fost vremea distractiei. Acesta a instalat o piscina in curte si a dat drumul petrecerii. Dupa distractie a venit insa si momentul adevarului. Vasile a avut de facut o alegere grea: pe cine va pastra in ferma lui si se pare ca Mioara este cea care i-a intrat mai mult in suflet. Vasile a decis sa o trimita pe Sava acasa.

La Claudiu Borza acasa, Silvia vrea sa ii demonstreze ca desi nu stie sa faca toata treaba din gospodarie este dispusa sa invete, dar si ca este foarte ambitioasa. Dupa o saptamana petrecuta la tara, Silvia i-a dat vestea lui Claudiu cu ochii in lacrimi: a marturisit ca il vede ca pe un prieten si ca nu considera ca pot forma in cuplu.

Liviu Lionte incearca sa le cunoasca din ce in ce mai bine pe fetele care au venit la el acasa. Nici cele doua doamne nu se lasa mai prejos si se folosesc de trucurile culinare pentru a ajunge mai repede la inima lui, iar gospodarul se declara rapid multumit de ceea ce primeste.

Dupa plecarea acasa a Ionelei, Ion si Claudia au profitat de vremea frumoasa si au mers in Delta pentru a petrece cateva zile impreuna. Cei doi au ajuns intr-un final acasa la Claudia si au decis sa ramana impreuna si sa vada cum decurge relatia lor pe mai departe.

Alexandru Abramiuc a lasat treaba deoparte si le-a organizat fetelor o petrecere surpriza, o petrecere specifica bucovineana, cu fanfara si dansatori. Cei trei s-au distrat de minune impreuna si s-au relaxat dupa zilele de munca in gospodarie. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni