Primele vacante romantice la Gospodar fara pereche!

Primele vacante romantice la Gospodar fara pereche!

Luni, la 20:30, povestea continua la Gospodar fara pereche! Gospodarii petrec mai mult timp cu alesele lor, unele relatii se consolideaza, altele se vor destrama, iar deznodamantul va surprinde pe toata lumea. In timp ce Marin, Alexandru si Florin pleaca in vacanta cu doamnele si domnisoarele pe care le-au ales, Casian si Liviu raman in gospodarii, pentru a-si cunoaste mai bine pretendentele.

In Mada, dupa ce Marin ii va arata Marcelei ce activitati vor intra in rutina ei zilnica, cei doi vor pleca in prima lor vacanta romantica: “Dragostea inseamna sa iubesti o femeie, sa te iubeasca”, va spune el. Cei doi vor vizita Cluj-Napoca, iar Marcela ii va spune direct lui Marin atunci cand vor ramane singuri in camera de hotel: “Marine, la noapte esti pe mana mea!”. 

Casian va incepe ziua in forta si le va pune pe fete din nou la treaba, dar nici de aceasta data nu va fi multumit: “Le pun sa-mi aleaga rosii pentru bulion si uite ce-mi aleg ele!”. Pregatirea bulionului va fi si moment de gelozie pentru Elena, care nu-i va scapa din ochi pe Andreea si Casian: “Sunt foarte indignata de toata situatia de astazi, ma face sa-mi pierd increderea in mine!”, va spune aceasta. Pentru a linisti situatia, Casian le va recita fetelor poezia lui preferata: “Voi ati inteles ceva din poezia asta?” si va aborda cu ele un subiect delicat, inselatul.

“Ma duc sa iau fetele de la salon, sunt foarte curios sa vad cum arata!”, va spune Liviu dupa ce Cristina si Elena si-au petrecut cateva ore la salonul de infrumusetare. Le va duce pe cele doua direct la o petrecere moldoveneasca, unde va alege care dintre ele este “manusa sufletului sau”. Imediat dupa ce raman numai ei doi, Liviu va afla impresionanta poveste de viata a alesei sale si va spune: “La un moment dat ma uitam la ea si parca era o imagine desprinsa dintr-un film greu de vazut!”.

Pentru gospodarii ramasi sa petreaca mai mult timp cu alesele lor, deciziile finale vor fi cele mai grele. In timp ce Alexandru ii va cunoaste pe parintii Lilianei, Florin si Luiza se vor relaxa la Sighisoara si vor discuta despre viitorul lor: “Nu stiu cum ne duce viata!”, va sublinia Luiza in momentul deciziei daca vor continua relatia.

In aceasta seara, de la 20:30, telespectatorii PRO TV vor afla care sunt povestile de dragoste care continua la Gospodar fara pereche.

Gospodar fara pereche – Hai sa facem dragostea... rurala!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni