• PRO TV
  • Quiz show-ul Pe bune?! lider absolut de audienta miercuri seara

Quiz show-ul Pe bune?! lider absolut de audienta miercuri seara

Quiz show-ul Pe bune?! lider absolut de audienta miercuri seara

Campioana Romaniei la gimnastica, Sandra Izbasa, si luptatorul MMA, Cristi Mitrea, s-au distrat aseara alaturi de Costi Dita si Cosmin Natanticu si au facut tot posibilul sa gaseasca raspunsurile corecte pentru cele mai traznite intrebari adresate de gazda emisiunii, Andi Moisescu. 

Cele doua echipe au aflat de ce micutul soarece de camp este considerat un rozator extrem de rezistent, dar si care sunt alegerile barbatilor atunci cand sunt stresati. La final, Cristi si Cosmin au reusit sa stranga cele mai multe puncte, castigand editia de aseara.

Editia Pe bune?! de miercuri seara a fost lider de audienta si a inregistrat 8.2 puncte de rating si 30.1% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, spre deosebire de postul de televiziune clasat pe locul secund, care a obtinut 3.2 puncte de rating si 11.7% share. 

Luni, 6 noiembrie, de la 22:30, Diana Dumitrescu si Majda Aboulumosha vor intra in cursa raspunsurilor pe bune si vor face fata provocarilor date de Andi Mosiescu.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni