Romanii au ales sa urmareasca povestea fiecarui Gospodar fara pereche la PRO TV!

Romanii au ales sa urmareasca povestea fiecarui Gospodar fara pereche la PRO TV!

Gospodarii petiti de Anamaria Prodan Reghecampf sunt cu un pas mai aproape de insuratoare! Daca pana acum au avut destul timp sa le cunoasca pe fete, sa se gandeasca la cea care este potrivita pentru ei, ieri seara au luat decizii grele: pe cine elimina? Ion Cucu a facut alegerea: a eliminat-o pe Ionela! Desi a spus ca nu e surprinsa si ca se astepta la orice decizie, Ionela a fost evident deranjata de faptul ca nu a fost aleasa gospodarului.

Gospodar fara pereche a condus topul audientelor pe toate categoriile de public: comercial, urban si national! In minutul de aur de la 20:48, peste 2.5 milioane de romani urmareau povestea dintre gospodari si fetele care vor sa le cucereasca inimile. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 ani, PRO TV a obtinut pe intervalul show-ului Gospodar fara pereche 10.7 puncte de rating si 27.2% share, in timp ce televiziunea de pe locul secund a inregistrat 10.2 puncte de rating si 25.9% share.

Dupa ce a avut cateva zile mai grele la stana si nasul sau a incercat sa-i vina in ajutor, Bogdan Nastase a avut parte de o surpriza neplacuta, atunci cand Flory a spus ca nu mai vrea sa stea la stana si ca a luat decizia de a pleca acasa. Situatia nu este roz nici la ceilalti gospodari, oricat ar incerca ei sa mentina echilibrul intre fetele care se lupta pentru inimile lor.

Saptamana viitoare, gospodarii continua sa caute metode prin care sa le faca pe fete sa se indragosteasca de ei, in speranta ca, la final le vor vedea purtand rochii de mireasa.

Gospodar fara pereche – Hai sa facem dragostea... rurala!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni