• PRO TV
  • Romanii s-au distrat pe bune aseara, numai la PRO TV!

Romanii s-au distrat pe bune aseara, numai la PRO TV!

Romanii s-au distrat pe bune aseara, numai la PRO TV!

Romanii s-au distrat aseara impreuna cu Andi Moisescu, cei doi capitani de echipa, Costi Dita si Cosmin Natanticu, si cu invitatii lor, Corina Bud si Vasile Calofir. Echipele au luptat miercuri pentru ca sustinatorii lor sa obtina premiul editiei si au incercat sa dea raspunsurile potrivite unor intrebari la care nu s-ar fi gandit pana acum. Telespectatorii au aflat ce are loc intr-o ferma din Michigan de mai bine de 40 de ani, ce apare in Cartea Recordurilor cu dimensiunea de 7.3 metri, dar si ce fac broastele testoase din Insulele Galapagos. Dupa 13 runde, Cosmin si Vasile au castigat editia.

Editia Pe bune?! de miercuri seara a fost lider de audienta si a inregistrat 6.2 puncte de rating si 22.2% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, spre deosebire de postul de televiziune clasat pe locul secund, care a obtinut 3.5 puncte de rating si 12.5% share. 

Luni, 13 noiembrie, de la ora 22:30, distractia pe bune continua! Andreea Antonescu si Mhai Rait vor fi invitatii editiei si vor incerca sa gaseasca raspunsurile la intrebari precum: Ce aveau in comun Alexandru cel Mare, Iulius Cezar, Gingis Han, Mussolini si Hitler sau Ce substanta se gaseste in parfumurile frantuzesti, dar si in unele tigari?

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni