• PRO TV
  • Romanii s-au distrat pe bune miercuri seara

Romanii s-au distrat pe bune miercuri seara

Romanii s-au distrat pe bune miercuri seara

Telespectatorii au ales miercuri Pe bune?! si au avut parte de o seara plina de energie si distractie. Costi Dita si Cosmin Natanticu au facut echipa cu Jojo si Tony Grecu, si-au facut strategii si au incercat sa gaseasca raspunsurile corecte pentru 13 intrebari traznite.

A sasea editie a primului sezon Pe bune?! a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 7.2 puncte de rating si 26.9% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de doua ori mai mult fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 3.5 puncte de rating si 13% share. 

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, aproape un milion de telespectatori s-au distrat alaturi de cei doi capitani si invitatii lor. 

Lunea viitoare, de la 22:30, magicianul Robert Tudor, prezentatorul Vocea Romaniei Junior, si Catalin Neamtu, capitan de echipa in show-ul Romania, jos palaria!, dau raspunsuri Pe bune?! si fac fata provocarilor date de Andi Moisescu.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni