Vasile Nichita va fi nevoit sa faca o alegere in aceasta seara la Gospodar fara pereche: Mioara sau Sava?

Vasile Nichita va fi nevoit sa faca o alegere in aceasta seara la Gospodar fara pereche: Mioara sau Sava?

In aceasta seara, de la 20:30, aventura continua la Gospodar fara pereche! Discutii aprinse, flirturi, surprize de proportii si priviri pline de inteles sunt in fiecare casa, dar fiecare gospodar trebuie sa faca o alegere, asa ca eliminarile continua. In editia de luni seara, Vasile Nichita trebuie sa decida care este cea care il atrage mai mult.

La Coarnele Caprei, dupa plecarea lui Flory de la Bogdan, gospodarul are parte de o surpriza foarte mare: Maria, fata pe care a eliminat-o chiar la petrecere, a venit la stana! “Interesant, adica sa inteleg ca am o noua rivala! Nu m-as fi asteptat sa mai vina cineva. M-a luat prin surprindere, m-am schimbat la fata, dar nu-i problema, o luam de la capat.”, va spune Alina imediat dupa ce vede noua concurenta pentru inima gospodarului.

In Mada, este timpul ca Marin sa o cunoasca pe Julieta mai bine, asa ca, in timp ce strang fanul, da drumul la interogatoriu: de ce e singura, de ce s-a despartit de fostul sot. In stilul ei specific, Julieta va duce discutia astfel incat sa afle ea mai multe despre el: „Poate problema ca esti singur e la tine, poate esti prea pretentios”.

Dupa multe zile in care le-a testat la munca si in bucatarie, Vasile a pregatit o surpriza pentru Mioara si Sava, hotarat sa testeze daca cele doua stiu sa se distreze. Asa ca da startul la balaceala, intr-o piscina pe care a adus-o in curte. Dupa distractie, este momentul in care trebuie sa ramana doar cu una dintre ele. Pe cine va elimina Vasile: pe Mioara sau Sava?

In gospodaria lui Claudiu Borza, pretendenta la inima lui este ambitioasa si nu se lasa usor cand vine vorba de oboseala specifica oricarei munci in curte. Desi porneste cu entuziasm, in scurt timp se plictiseste si ii arde de joaca, iar Claudiu va spune despre ea ca “mai mult te incurca decat te ajuta”. Dupa o saptamana petrecuta in gospodaria lui Claudiu, Silvia va lua o decizie referitoare la viitorul lor.

Liviu Lionte le scoate pe fete la cules de legume din curte si deja devine evidenta pasiunea gospodarului pentru plante, incat Cristina chiar spune: “O sa tin cont ca iubeste natura, dar sa ma iubeasca si pe mine!”. La sfarsitul zilei, Liviu se va declara multumit de cum s-au descurcat fetele.

Dupa ce a eliminat-o pe Ionela, Ion si Claudia au mers intr-o escapada romantica in Delta Dunarii. Cei doi au facut echipa la pescuit, iar Ion a testat-o pe Claudia: il va ajuta sa bage momeala in undita sau nu? “Probabil a vrut sa vada cum reactionez daca iau o rama in mana, daca reactionez cum fac fetele din ziua de azi”, va spune Claudia. Insa discutia duce rapid de la pescuit la relatia dintre ei doi, iar Ion ii va face Claudiei o propunere foarte directa.

Alex Abramiuc a ales sa lase stupii pe locul secund pentru o seara si le-a pregatit fetelor o petrecere specifica bucovineana, cu fanfara si dansatori. Au dansat, s-au distrat si au reusit sa se relaxeze putin, dupa multe zile in care principalul obiectiv a fost munca.

In fiecare luni, de la 20:30, Gospodar fara pereche duce mai departe povestea gospodarilor care au pornit in cautarea iubirii.

Gospodar fara pereche – Hai sa facem dragostea... rurala!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni