• PRO TV
  • Alina Eremia și Selly se joacă împreună, diseară la Pe Bune?!

Alina Eremia și Selly se joacă împreună, diseară la Pe Bune?!

Alina Eremia și Selly se joacă împreună, diseară la Pe Bune?!

Luni seara, de la 22:30 avem o ora de terapie prin râs Pe Bune?!. Alina Eremia și Selly, membrul trupei 5Gang, se vor lupta în răspunsuri nebune și vom vedea cele mai amunzate reacții ale celor doi. 

Mihai Bobonete și căpitanii emisiunii sunt pregătiți să aducă umorul în casele tuturor telespectatorilor, într-o nouă ediție Pe Bune?!.

Costi va face echipă cu Alina Eremia și vor afla împreună ce se întâmplă atunci când un om și câinele său se privesc ochi în ochi, iar Cosmin și Selly vor încerca să ghicească ce aplicație pentru mobil a lansat Vaticanul: „Nu pot să cred așa ceva!(...) E ca un fel de videochat cu preoți”, va spune Selly.

Pe panoul cu cele 12 întrebări se vor afla și categorii precum: „Doamne ferește!”,  „Femeia, eterna poveste”,  „Alegeri dificile”, care le vor da mari bătăi de cap jucătorilor.

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din show. 

Pe bune?! – o demență de concurs.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni