• PRO TV
  • Andreea Raicu și Pavel Bartoș fac show Pe Bune?!

Andreea Raicu și Pavel Bartoș fac show Pe Bune?!

Andreea Raicu și Pavel Bartoș fac show Pe Bune?!

Specialiștii ne recomandă să râdem în fiecare zi, așa că pregătiți-vă pentru o oră plină de umor Pe Bune?! diseară, de la 22:30. Andreea Raicu și Pavel Bartoș vor face un adevărat spectacol alături de Mihai Bobonete, Cosmin Natanticu și Costi Diță. 

Cosmin o va lua în echipa lui pe Andreea, dar nu-i va fi ușor: „Eu nu mai pot să fiu în echipă cu el! Îți ceri scuze în genunchi!”, îi va spune Andreea lui Cosmin după ce căpitanul a dat un răspuns greșit. În cealaltă tabără, Pavel și Costi se vor chinui să afle ce fac furnicile atunci când întâlnesc o altă furnică... beată.

De pe panoul cu cele 12 intrebări, jucătorii trebui să aleagă și categorii precum: Nervi întinși, Prea tare, Doi în unu, Babele. Comedia va fi la ea acasă, iar momentele și replicile amuzante vor ajunge în casele tuturor telespectatorilor.

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din show. 

Pe bune?! – o demență de concurs.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni