• PRO TV
  • Codin Maticiuc și Costi Diță au câștigat Pe Bune?!

Codin Maticiuc și Costi Diță au câștigat Pe Bune?!

Codin Maticiuc și Costi Diță au câștigat Pe Bune?!

A fost nebunie aseară în platoul emisiunii Pe Bune?!. Mihai Bobonete, Costi Diță, Cosmin Natanticu și invitații lor s-au distrat pe cinste. „Mă bucur mereu să fac lucruri cu Matei Dima.

De la Miami Bici, la Pe Bune?!”, a spus Codin Maticiuc. Situațiile amuzante, întrebările nebune și răspunsurile demente i-au ținut pe telespectatori în fața televizoarelor.

Quiz show-ul Pe Bune?! a condus topul audiențelor pe segmentul comercial și a înregistrat 4.8 puncte de rating și 17.4% share, în rândul publicului format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.8 puncte de rating și 14.0% share. 

Matei Dima, BRomania, a fost pentru prima dată în platoul emisiunii, dar s-a integrat imediat și a făcut echipă bună alături de Cosmin: „A fost o atmosferă foarte prietenoasă la Pe bune?!, iar asta m-a ajutat să pot intra în joc relaxat. Apreciez și felicit PRO TV și producătorii emisiunii pentru conținutul misto”, a spus BRomania. 

Codin Maticiuc, a câștigat ediția alături de Costi. Probabil experiența pe care a acumulat-o în edițiile trecute și-a spus cuvântul. 

Luni, de la 22:30, Mihai Bobonete, Costi Diță și Cosmin Natanticu vă asteaptă la o nouă ediție plină de umor Pe Bune?!, numai la PRO TV.

Pe bune?! – o demență de concurs.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni