• PRO TV
  • Magitot, față în față cu maestrul Florin Călineascu, diseară într-o nouă ediție Pe Bune?!

Magitot, față în față cu maestrul Florin Călineascu, diseară într-o nouă ediție Pe Bune?!

Magitot, față în față cu maestrul Florin Călineascu, diseară într-o nouă ediție Pe Bune?!

Marius Drăguș sau Magitot, așa cum îl cunoaște toată lumea, stătea anul trecut cu emoții pe scena Românii au talent, în fața juriului. Astăzi, de la 22:30, va fi din nou față în față cu unul dintre jurații care l-au dus în marea finală. De această dată, va lupta Pe Bune?! împotriva lui Florin Călinescu.

Competiția nu poate exista fără cei doi căpitani. Costi a vrut să aducă magie în echipa sa și l-a luat alături de el pe Magitot, iar întrebările trăsnite l-au pus în dificultate chiar și pe magician. În cealaltă tabără, Cosmin se va baza pe maestrul Florin Călinescu, care îi va fi un real ajutor.

Nu mișcă nimeni, Dracula, De unde te știu? vor fi printre cele 12 categorii care le vor pune Pe Bune?! semne de întrebare celor patru jucători. Costi și Magitot au aflat cum se recunosc cimpanzeii între ei, iar Florin Călinescu și Cosmin știu ce se organizează în Japonia pentru persoanele obsedate de muncă.

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?! Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din show.

Pe bune?! – o demență de concurs.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni