• PRO TV
  • Marius Moga și Smiley, jurați SuperStar, vor fi adversari la Pe Bune?!

Marius Moga și Smiley, jurați SuperStar, vor fi adversari la Pe Bune?!

Marius Moga și Smiley, jurați SuperStar, vor fi adversari la Pe Bune?!

O nouă ediție Pe Bune?! va aduce miercuri, de la 22:30, umorul în casele telespectatorilor. Andi Moisescu a pregătit cele mai trăsnite întrebări pentru căpitani și invitații lor, iar reacțiile vor fi pe măsură.

Ce echipă va reuși să strângă cei mai mulți bani pentru susționători, dar și ce răspunsuri nebune vor reuși să-i dea peste cap pe jucători, aflăm de la 22:30, în quiz show-ul Pe Bune?!.

Competiția nu poate fi completă fără coechipieri. Așa că Mihai Bobonete îl va avea alături pe Marius Moga, iar căpitanul îi va da încredere artistului că pot câștiga jocul. „Îmi place, măi, emisiunea, îmi place! Foarte funny! Aici, din întâmplare, cunosc răspunsul!”, va spune Bobo. 

Nici de cealaltă parte a platoului, competiția nu va fi mai prejos. Costi Diță și Smiley sunt determinați să răspundă cât mai corect și să câștige jocul, așa că vor dezbate fiecare răspuns până vor găsi varianta corectă sau... așa cred ei. 

Domeniile de pe panou vor fi diverse, iar unele dintre ele reprezentative pentru invitați. Jocul îi va pune să aleagă, pe lângă întrebarea surpriză, categorii precum: „Am bani de dat”, „Pe barba mea”, „La nivel înalt”, „Tinerețe fără bătrânețe”. 

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din joc. 

Ediția poate fi vizionată, în avans, pe platforma voyo.ro.

Pe bune?! – o demență de concurs.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni