• PRO TV
  • Prima ediție din noul sezon Pe Bune?! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public

Prima ediție din noul sezon Pe Bune?! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public

Prima ediție din noul sezon Pe Bune?! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public

Aseară, Mihai Bobonete a dat startul întrebărilor Pe Bune?! și i-a pus în dificultate pe Costi Diță și Cosmin Natanticu. Căpitanii celor două echipe, împreună cu Adela Popescu și Ana Morodan, au dezbătut, au cerut ajutorul publicului și au răspuns celor mai trăznite întrebări.

Quiz show-ul Pe Bune?! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 4.8 puncte de rating și 20.1% share pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut numai 2.7 puncte de rating și 11.3% share.

Ana Morodan: „Mi s-a părut foarte simpatic aseară, din trei motive. În primul rând, deși am avut wardrobe malfunction, totuși m-am încadrat superb în decor. În al doilea rând, m-am distrat maxim cu Natanticu, în al treilea rând, mi-a plăcut foarte mult de Bobonete și... am chiar și cel de-al patrulea motiv: și după hialuronic și botox, încă mai am mimică!”

Adela Popescu: „Trebuie să vă spun că am urmărit emisiunea împreună cu soțul meu, care mi-a spus că a fost foarte mândru de mine și am arătat exact ca Scufița Roșie și ciuperca otrăvitoare, eu fiind ciupercuța. Ne-am distrat foarte tare la filmări si acesta este un barometru perfect!”

Maine, de la 22:30, o nouă ediție Pe Bune?!, numai la PRO TV.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni