• PRO TV
  • Prima ediție "Pe Bune?!" îi aduce față în față pe Bogdan Naumovici și Mihai Mărgineanu

Prima ediție "Pe Bune?!" îi aduce față în față pe Bogdan Naumovici și Mihai Mărgineanu

Prima ediție "Pe Bune?!" îi aduce față în față pe Bogdan Naumovici și Mihai Mărgineanu

Cel mai tare quiz-show revine la PRO TV joi, de la 22:30! Distracție? Garantată; Umor? La el acasă; Întrebări nebune? Din plin! Unde mai pui că poți afla cele mai trăsnite răspunsuri! 

Mihai Bobonete este pregătit să modereze lupta dintre Costi Diță și Cosmin Natanticu, iar cei doi căpitani sunt gata să ofere răspunsurile corecte sau... așa cred ei! Pe panou se vor regăsi cele 12 domenii care ascund întrebările serii. Vom avea categorii precum: „Animale exotice”, „Un mare plus” sau „Ai noștri, ca brazii”. 

Costi Diță și Cosmin Natanticu nu pot duce jocul la capăt fără coechipieri. Alături de ei vor fi Bogdan Naumovici și Mihai Mărgineanu, iar lupta va fi foarte strânsă. „Voi ați luat domeniul ăsta ca să ne certăm de la început, nu?”, va spune Bogdan încă de la prima întrebare.

"Care este cel mai exotic animal din Afganistan și unic din întreaga țară?" sau "Ce trebuie să faci dacă rămâi fără hrană la Polul Nord?" sunt întrebări la care vom afla răspunsurile joi, de la 22:30.

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din joc. 

Pe bune?! – o demență de concurs.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni