• PRO TV
  • Romanii s-au distrat miercuri in ultima editie din primul sezon Pe bune?!

Romanii s-au distrat miercuri in ultima editie din primul sezon Pe bune?!

Romanii s-au distrat miercuri in ultima editie din primul sezon Pe bune?!

Miercuri s-a incheiat primul sezon al quiz show-ului Pe bune?!, iar telespectatorii au urmarit o editie plina de energie si distractie alaturi de cei doi invitati, Monica Barladeanu si Andrei Duban, capitanii, Coti Dita si Cosmin Natanticu, si gazda emisiunii, Andi Mosiescu. 

Stacheta umorului de calitate a fost asezata miercuri la locul ei, domeniile serii le-au dat mari batai de cap celor doua echipe, insa in final toti au aflat informatii interesante si au facut tot posibilul sa raspunda unor intrebari precum: Ce s-a intamplat pe 30 noiembrie 1954, la ora locala 13:46?, Cum poti estima temperatura exterioara in grade Celsius? sau Ce credeau oamenii de stiinta pana in 1822?.

In cele din urma, dupa o ora de strategii bine puse la punct si dezbateri, Costi si Andrei au castigat editia.

Ultima editie din primul sezon Pe bune?! a fost lider de audienta si a inregistrat 6.9 puncte de rating si 22.2% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, spre deosebire de postul de televiziune clasat pe locul secund, care a obtinut 4.2 puncte de rating si 13.6% share. 

A fost un sezon cu intrebari si raspunsuri pe bune, in care romanii au aflat lucruri foarte interesante si s-au distrat impreuna cu invitati extrem de carismatici.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni