• PRO TV
  • Viviana Sposub, dezvăluiri intime la Pe Bune?! „Am ales bărbatul care trebuie măcar o dată în viață”

Viviana Sposub, dezvăluiri intime la Pe Bune?! „Am ales bărbatul care trebuie măcar o dată în viață”

Viviana Sposub, dezvăluiri intime la Pe Bune?! „Am ales bărbatul care trebuie măcar o dată în viață”

Lora și Viviana Sposub vor fi rivale în noua ediție a quiz-show-ului Pe Bune?! Afirmații care ne vor lăsa fără replici, competiție serioasă și... mult umor – ediția de joi nu este de ratat! De la 22:30 distracția va fi garantată. 

Mihai Bobonete le va aduce concurenților un obiect fizic pentru a putea răspunde la întrebarea ascunsă sub domeniul: „Ce-i asta?”. Despre ce este vorba, dar și ce vor trebui să facă fetele pentru a-și da seama care este răspunsul corect, vedem în următoarea ediție. Tot atunci vom afla și ce aplicație are Bobo în telefon, dar și cine reprezintă o amenințare serioasă la adresa rețelelor electrice din lume.

Show-ul nu poate fi complet fără Costi Diță și Cosmin Natanticu! Cei doi căpitani vor avea de jucat domenii precum: „La bine și la rău”, „Pe căprării”, „Celelalte cuvinte”. Costi o va avea alături pe Lora, iar Cosmin se va baza pe Viviana: „Am ales bărbatul care trebuie măcar o data în viață”, îi va spune Viviana căpitanului ei. 

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?! Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din joc! 
 


Pe bune?! – o demență de concurs

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni