• PRO TV
  • „Asta mi se pare tripleta de vis”. Andi Moisescu, dezvăluiri din culisele emisiunii Pe bune?!

„Asta mi se pare tripleta de vis”. Andi Moisescu, dezvăluiri din culisele emisiunii Pe bune?!

„Asta mi se pare tripleta de vis”. Andi Moisescu, dezvăluiri din culisele emisiunii Pe bune?!

Andi Moisescu spune lucrurilor pe nume, chiar dacă sunt cele mai trăsnite, într-un nou sezon al show-ului Pe bune?!. Din 15 septembrie, în fiecare seară de miercuri (ora 22:30), pregătiți-vă pentru o porție zdravănă de râs! 

O gazdă și doi căpitani are quiz-show-ul Pe bune?!, iar Andi Moisescu crede că emisiunea nu a arătat niciodată mai bine. Prezentatorul face echipă cu Mihai Bobonete și Costi Diță, care, spune Moisescu, sunt sarea și piperul show-ului de la PRO TV.

Asta mi se pare tripleta de vis. Cred că orice gazdă ar visa să lucreze în formula asta, cu Bobo și Costi. Bobonete s-a descurcat foarte bine fără mine. Bine, el mi se pare că e un tip atât de valoros încât se poate descurca în orice formulă”, a dezvăluit Andi la lansarea grilei de toamnă a PRO TV.

Prezentatorul spune că emisiunea le vine ca o mănușă lui Mihai Bobonete și lui Costi Diță, doi oameni de televiziune care au un atu rar.

„Cred că acest sezon îi aduce lui Bobo șansa de a se desfășura și mai bine. Mie mi se pare că, în genul ăsta de emisiune, căpitanii de echipă sunt cei care pot dezvolta mai mult. Gazda are rol, dacă vrei, de a ridica mingi la fileu pentru căpitanii de echipă. Iar atunci când ești comediant, e mai profitabilă varianta în care ești căpitan de echipă pentru că de acolo poți să le servești. Ei au capacitatea să dezvolte orice idee aruncată la fileu, și ăsta e un mare avantaj, așa încât aș zice că formula asta e cea mai potrivită pentru toți”, mărturisește Andi Moisescu.

Cine e în spatele năstrușnicelor întrebări pe care le vedeți în emisiune

Gazda emisiunii Pe bune?! a dezvăluit un aspect mai puțin cunoscut din „bucătăria” quiz-show-ului care e în fiecare miercuri seară, de la 22:30. Dacă v-ați întrebat cine e în spatele acelor întrebări „demente” din concurs, acum aveți și răspunsul.

„Avem avantajul și marele noroc că unul dintre membrii echipei este extrem de pasionat de genul ăsta de format, pe care îl urmărește de ani de zile la BBC. E atât de pasionat încât și-a cumpărat enciclopedii, e genul de om care trăiește pentru așa ceva. El adună în permanență chestiuni din astea care țin de fapt divers, mai puțin întâlnite, care îți dau puțin peste cap așteptările. Unele dintre ele sunt de domeniul demenței.

„Și eu am de foarte multe ori ocazia să zic bă, pe bune? Sunt niște trăsnăi, unele, de rămâi tâmpit. Noi putem să facem emisiunea asta cât o vrea PRO TV să o țină în grilă. Ne face o mare plăcere să o facem, în formula asta nu mai spun”, mai spune Andi Moisescu.

Andi Moisescu și relația sa specială cu PRO TV

Andi Moisescu este de 30 de ani în familia PRO TV și, recent, a mărturisit că nu a fost nicio secundă tentat să o părăsească. Cu puțin timp înainte de lansarea show-urilor de toamnă, prezentatorul a explicat de ce are o relație de iubire cu show-ul Pe bune?! și cu locul de muncă.

„Nu există nimic deasupra iubirii. Mi se pare că e cel mai frumos sentiment și e aproape un noroc să ajungi să-ți placă atât de mult ceea ce faci încât să ai o relație de iubire cu locul de muncă. Poate e cam mult spus, dar o aprecierea reciprocă e foarte importantă. Eu iubesc ceea ce fac, probabil asta se simte, și e un mare atu. E o relație de profund respect între mine și instituție, care s-a dezvoltat de-a lungul vremii. E și felul meu de a fi, pentru că sunt omul angajamentelor de lungă durată în tot ceea ce fac”, mai spune vedeta PRO TV.

Urmărește Pe bune?! în fiecare miercuri începând cu 15 septembrie, doar la PRO TV.

Pe bune?! – o demență de concurs.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni