• PRO TV
  • Afacerea mileniului. O tânără face 45.000 de dolari pe săptămână din vânzarea pârțurilor sale, la borcan

Afacerea mileniului. O tânără face 45.000 de dolari pe săptămână din vânzarea pârțurilor sale, la borcan

Afacerea mileniului. O tânără face 45.000 de dolari pe săptămână din vânzarea pârțurilor sale, la borcan

Expresia „a face bani din piatră seacă” are sens pentru Stephanie Matto, o americancă de 31 de ani care poate strânge o avere dintr-o afacere neobișnuită. Tânăra își vinde pârțurile la borcan și, din câte se pare, cererea este din ce în ce mai mare.

Stephanie Matto, care e cunoscută peste Ocean după ce a participat la show-ul TV 90 Day Fiancé (90 de zile până la nuntă), a devenit populară pe TikTok, unde a dezvăluit că a decis să-și scoată la vânzare gazele intestinale. 

Tânăra, care a fost asaltată de cereri din toate părțile, se declară uimită de avântul pe care l-a luat afacerea sa. 

Afacerea mea a explodat, nu mă așteptam niciodată la așa ceva. Am început să vând pârțuri acum circa 3 săptămâni și, pe lângă asta, am început să vând video-uri în care arăt cum pregătesc aceste borcănele”, a dezvăluit tânăra într-un clip pe YouTube.

Stephanie Matto, care vinde un borcănel cu pârțuri la prețul de 1.000 de dolari (reducere 50%), spune că până acum a câștigat 100.000 de dolari din acest business.

Ea le-a arătat fanilor ei, într-un clip online, cum se pregătește pentru „îmbutelierea” prețioaselor miresme.

Ziua de „muncă” începe cu ingerarea de proteine organice, iaurt, ouă fierte tari și multă fasole. În timp ce gazele intestinale sunt în faza de „producție”, Stephanie citește și se gândește la mesajele personalizate pe care le va atașa fiecărui borcan.

În fiecare recipient adaugă, pe lângă miresmele care îi aduc bani frumoși, o petală de floare, „pentru că prelungește mirosul”.

Stephanie Matto recunoaște că nu e ușor să-ți provoci multiple gaze intestinale în fiecare zi, dar spune că și-a îmbunătățit tehnica pentru rezultate pe măsura comenzilor pe care le are. Personal se consideră un „Einstein al pârțurilor la borcan”, fiindcă lucrează constant la meniul ei pentru ca produsul finit să nu fie dezgustător.

Antreprenoarea spune că până acum a onorat 97 de comenzi, fiecare taxată cu 1.000 de dolari. Well, dacă e așa, ne întrebăm dacă acceptă parteneri în afacere.

Fotografii: YouTube Stepanka

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni