• PRO TV
  • Alina Vîlcu și Omid Ghannadi construiesc răspunsuri Pe Bune?!

Alina Vîlcu și Omid Ghannadi construiesc răspunsuri Pe Bune?!

Alina Vîlcu și Omid Ghannadi construiesc răspunsuri Pe Bune?!

Orice construcție bună se face cu o temelie puternică, așa cum și râsul stă la baza unei dispoziții bune.

Arhitecții de la Visuri la Cheie, Alina Vîlcu și Omid Ghannadi, pun bazele unei ediții pline de umor diseară, de la 22:30, la Pe Bune?!, alături de Mihai Bobonete și cei doi căpitani.

Costi Diță face echipă cu singura fata din platou, însă nu-i va fi ușor: „Și dacă nu ne punem de acord, ce facem?”, îl va întreba Alina pe căpitan. Cât de bine se vor înțelege cei doi aflăm diseară, într-o nouă ediție.

În cealaltă echipă, Cosmin și Omid vor rămâne cu gura căscată după ce vor afla ce pedeapsă a primit un urs din Macedonia, după ce a furat miere de la un apicultor. 

De pe panou, jucătorii trebuie să aleagă categorii precum: Fără milă, Se rezolvă, Scurtcircuit și vom afla împreună dacă există programul de yoga în aer pentru... bebeluși. O să fie o seară construită din momente amuzante Pe bune?!.

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din show. 

Pe bune?! – o demență de concurs.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni