• PRO TV
  • Ana Morodan, detalii despre problemele pe care le-a avut la deget: „Mi l-am amputat singură”

Ana Morodan, detalii despre problemele pe care le-a avut la deget: „Mi l-am amputat singură”

Ana Morodan, detalii despre problemele pe care le-a avut la deget: „Mi l-am amputat singură”

În urmă cu mai puțin de o săptămână, Ana Morodan a postat pe pagina de Instagram o fotografie din spital, anunțând că a ajuns de urgență pe mâna medicilor.

În imagine, Contesa Digitală apărea cu mâna bandajată, multă lume crezând că aceasta și-a fracturat un deget, însă Ana Morodan a preciza la acea vreme că a ajuns la spital cu un sfert de deget în pungă, fără a dat mai multe detalii.

Acum, Ana Morodan a postat pe Instagram un filmuleț în care explică pas cu pas ce a pățit, afirmând că și-a amputat singură degetul și că acesta arăta ca o bucată de care tocată.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Morodan (@anamorodan) on

„Nu mi-a amputat nimeni niciun deget, mi l-am amputat singură. Joi dimineața, pe la ora 08.30, trebuia să plec la o şedinţă foto și mergând agale prin living, înspre dormitor, văd pe terasă că este o masă de lemn masiv care stă în ploaie. Moment în care instinctul de gospodină care stă în mine iese la suprafață, ies pe terasă, trag masa sub copertină și mă gândesc: hai să o și îndoi într-o parte, să se scurgă apa de pe ea. Nu mi-am dat seama că masa e pliabilă și... s-a pliat peste un sfert din  degetul meu și mi l-a amputat. Nu doar că mi-am smuls unghia, dar nu aveam o parte din deget. O prietenă a sunat la SMURD, iar eu mă gândeam că oricum degetul o să crească la loc. Femeia a avut o prezență de spirit incredibilă și a ieșit pe terasă, a dat masa la o parte și a găsit bucata de deget pe care a pus-o într-o pungă cu gheață. Arăta ca o bucată de carne tocată”, a spus Ana Morodan pe Instagram.

Vezi și: Ana Morodan, povești în stilul ei inconfundabil

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni