• PRO TV
  • Andi Moisescu, Costi Dita si Cosmin Natanticu spun "Pe bune?!" din 11 septembrie!

Andi Moisescu, Costi Dita si Cosmin Natanticu spun "Pe bune?!" din 11 septembrie!

Andi Moisescu, Costi Dita si Cosmin Natanticu spun "Pe bune?!" din 11 septembrie!

Andi Moisescu, Costi Dita si Cosmin Natanticu, impreuna cu invitatii lor, spun Pe bune?! incepand din 11 septembrie, in fiecare luni si miercuri, de la 22:30. 

Cei trei aduc in aceasta toamna la PRO TV cel mai trasnit quiz show. In fiecare editie, cele doua echipe formate din capitani si cate un invitat special raspund la un set de intrebari neobisnuite, dupa care isi pot paria toti banii adunati pana atunci. Astfel, un raspuns corect poate dubla suma, iar unul gresit ii poate lasa in final fara niciun ban. Castiga echipa cu cei mai multi bani in cont, iar acestia se impart in mod egal sustinatorilor echipei castigatoare. 

Formatul emisiunii este nou si se aseamana destul de putin cu alte emisiuni, avand in comun doar faptul ca exista doua echipe si doi capitani, insa s-a adaugat neasteptatul. Poti afla ca ce credeai tu ca e gresit e corect, de fapt. Ca ce e logic si normal pentru  tine, pentru altcineva e de neconceput si invers. Cred ca nu ai cum sa ramai total indiferent, nu ai cum sa nu razi macar un pic, nu ai cum sa nu zici: Pe bune?!”, a spus Costi Dita.

Cosmin Natanticu a completat: ”In primul rand, acest quiz show este ceva nou si, automat, o provocare. Tot ce face parte din acest proiect este foarte tare, de la formatul emisiunii la echipa, dar mai ales faptul ca am ocazia si placerea sa fiu coleg cu Andi Moisescu si Costi Dita. Formatul este unul interesant si extrem de amuzant, care implica publicul din platou, dar si pe cel de acasa. Aici toata lumea are de castigat, indiferent daca participa activ sau pasiv.”.

Cel mai amuzant si surprinzator quiz show, Pe bune?!, vine in aceasta toamna la PRO TV!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni