• PRO TV
  • Antonia si Benny Adegbuyi au adus aseara energia in platoul quiz show-ului Pe bune?!

Antonia si Benny Adegbuyi au adus aseara energia in platoul quiz show-ului Pe bune?!

Antonia si Benny Adegbuyi au adus aseara energia in platoul quiz show-ului Pe bune?!

Antonia si Benny Adegbuyi au fost invitati aseara sa se distreze si sa afle lucruri noi alaturi de cei doi capitani de echipa, Costi Dita si Cosmin Natanticu, si de gazda quiz show-ului Pe bune?!, Andi Moisescu.

Ambele echipe si-au dorit sa câstige pentru sustinatorii lor, s-au implicat in joc si au facut fata celor 13 runde. Luni seara, cele doua echipe au aflat care este cea mai populara serie de carti ilustrate pentru copii din Japonia, ce fac berzele pentru a suporta mai usor zilele toride de vara sau cum se poate mari raza de actiune a telecomenzii de la masina. La finalul editiei, Antonia si Natanticu au câstigat premiul pentru cei care i-au sustinut.

Editia Pe bune?! de luni a fost lider de audienta si a inregistrat 7.6 puncte de rating si 23.9% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 6.7 puncte de rating si 21.2% share. 

Mâine, de la 22:30, Andreea Vasile si Maria Obretin spun Pe bune?! si sunt gata sa aduca distractia in casele telespectatorilor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni