• PRO TV
  • Aseară, George Piștereanu și Cosmin Natanticu au câștigat Pe Bune?!

Aseară, George Piștereanu și Cosmin Natanticu au câștigat Pe Bune?!

Aseară, George Piștereanu și Cosmin Natanticu au câștigat Pe Bune?!

Quiz show-ul Pe Bune?! i-a pus în dificultate aseară pe actorii Andrei Aradits și George Piștereanu. Mihai Bobonete le-a pus întrebări la care nu se așteptau, iar răspunsurile au fost pe măsură. Băieții au aflat cu mirare că peste 80% dintre oameni respiră alternativ cu o singură nară.

Quiz show-ul Pe Bune?! a condus topul audiențelor pe segmentul publicului comercial și a înregistrat 5.6 puncte de rating și 24.0% share, în rândul publicului format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut numai 3.1 puncte de rating și 13.3% share.

„Eu m-am super distrat, am făcut o echipă extraordinară cu Natanticu. Noi ne cunoaștem și de pe platourile de filmare. Întrebările au fost chiar impresionante, în sensul că domeniul spunea ceva, iar întrebarea în sine era cu totul diferită. Nu te-ai fi gândit în niciun caz că ar merge în direcția aia. Cred că a fost o seară incredibilă, m-am distrat super mult cu băieții și.. am câștigat! A fost o nebunie și o „bătaie” pe cinste”, a spus George Piștereanu.

Andrei Aradits: „Cel mai mult îmi place la Pe Bune?! dezbaterea! De când avem internet pe telefon s-a întrerupt orice conversație: >. Păi ce mai vorbim atunci? Cel mai puțin îmi place la Pe Bune?! mintea creatorului de întrebări care aruncă răspunsuri false posibile, tocmai ca să te pună pe piste greșite, dacă încerci să apelezi la bunul simț. Aș vrea să stau cu el/ea la o cafea (râde)”.

Maine, de la 22:30, Mihai Bobonete, Costi Diță și Cosmin Natanticu vă asteaptă la o nouă ediție Pe Bune?!, numai la

PRO TV. Pe bune?! – o demență de concurs.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni