• PRO TV
  • Au știut cele mai trăsnite răspunsuri și au câștigat! Pavel Bartoș și Costi Diță au fost învingători Pe Bune?!

Au știut cele mai trăsnite răspunsuri și au câștigat! Pavel Bartoș și Costi Diță au fost învingători Pe Bune?!

Au știut cele mai trăsnite răspunsuri și au câștigat! Pavel Bartoș și Costi Diță au fost învingători Pe Bune?!

Momentele și replicile amuzante i-au ținut aseară pe telespectatori în fața televizoarelor.

Ediția Pe Bune?! a fost terapie prin râs, iar Mihai Bobonete, Costi Diță și Cosmin Natanticu s-au distrat pe cinste alături de Andreea Raicu și Pavel Bartoș.

Quiz show-ul Pe Bune?! a condus topul audiențelor pe segmentul comercial și a înregistrat 4.4 puncte de rating și 18.5% share, în rândul publicului format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.1 puncte de rating și 13.1% share. 

Andreea Raicu a fost pentru prima dată în platoul Pe Bune?! și, chiar dacă nu a câștigat competiția, s-a distrat copios alături de băieți: „Am fost într-o emisiune TV după mult timp și chiar m-am distrat!

Băieții mi-au dat o energie bună și am râs Pe Bune?! la întrebările trăsnite. A fost o experiență pe care aș repeta-o”, a spus Andreea Raicu.

Pavel Bartoș, deja un veteran al quiz show-lui, a câștigat ediția de aseară alături de Costi: „Ca orice participare a mea la Pe bune?!, a fost ceva imprevizibil, palpitant și spumos.

Îmi face mare plăcere când mă întâlnesc cu acești oameni și mă bucur că am avut ocazia să râdem pe cinste la întrebările pregătite”, a spus Pavel Bartoș.

Luni, de la 22:30, Mihai Bobonete, Costi Diță și Cosmin Natanticu vă asteaptă la o nouă ediție plină de umor Pe Bune?!, numai la PRO TV.

Pe bune?! – o demență de concurs.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni