Au știut cele mai trăsnite răspunsuri și au câștigat! Pavel Bartoș și Costi Diță au fost învingători Pe Bune?!

05 Martie 2020, 11:52


	Au știut cele mai trăsnite răspunsuri și au câștigat! Pavel Bartoș și Costi Diță au fost învingători Pe Bune?!
Autor: Cristina Răceală

Momentele și replicile amuzante i-au ținut aseară pe telespectatori în fața televizoarelor.

Ediția Pe Bune?! a fost terapie prin râs, iar Mihai Bobonete, Costi Diță și Cosmin Natanticu s-au distrat pe cinste alături de Andreea Raicu și Pavel Bartoș.

Quiz show-ul Pe Bune?! a condus topul audiențelor pe segmentul comercial și a înregistrat 4.4 puncte de rating și 18.5% share, în rândul publicului format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.1 puncte de rating și 13.1% share. 

Andreea Raicu a fost pentru prima dată în platoul Pe Bune?! și, chiar dacă nu a câștigat competiția, s-a distrat copios alături de băieți: „Am fost într-o emisiune TV după mult timp și chiar m-am distrat!

Băieții mi-au dat o energie bună și am râs Pe Bune?! la întrebările trăsnite. A fost o experiență pe care aș repeta-o”, a spus Andreea Raicu.

Pavel Bartoș, deja un veteran al quiz show-lui, a câștigat ediția de aseară alături de Costi: „Ca orice participare a mea la Pe bune?!, a fost ceva imprevizibil, palpitant și spumos.

Îmi face mare plăcere când mă întâlnesc cu acești oameni și mă bucur că am avut ocazia să râdem pe cinste la întrebările pregătite”, a spus Pavel Bartoș.

Luni, de la 22:30, Mihai Bobonete, Costi Diță și Cosmin Natanticu vă asteaptă la o nouă ediție plină de umor Pe Bune?!, numai la PRO TV.

Pe bune?! – o demență de concurs.
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies