• PRO TV
  • "Aveți încredere în mine că nu mă tratez degeaba". O nouă ediție Pe bune?! se joacă diseară cu Theo Rose și Cream

"Aveți încredere în mine că nu mă tratez degeaba". O nouă ediție Pe bune?! se joacă diseară cu Theo Rose și Cream

"Aveți încredere în mine că nu mă tratez degeaba". O nouă ediție Pe bune?! se joacă diseară cu Theo Rose și Cream

O nouă ediție a quiz show-ului Pe bune?! ne așteaptă în seara aceasta, de la 22:30. Andi Moisescu este responsabil cu voia bună, iar umorul va fi asigurat de către cei doi căpitani, Mihai Bobonete și Costi Diță. Va fi o seară cu mult cântec pentru că cele două invitate sunt Theo Rose și Claudia Pavel (Cream).

Alături de Costi Diță va fi Theo Rose, iar artista va începe jocul cu încredere: „Aveți încredere în mine că nu mă tratez degeaba, dacă dau banii la psiholog degeaba...”. După ce răspunsul nu a fost cel corect, Theo Rose le-a explicat susținătorilor că a fost mai bine așa: „Îmi pare rău, dar stați să vă explic! Eu mă bucur că a fost așa, eșecul ăsta a avut rol terapeutic în ceea ce mă privește, am înțeles că nimic rău nu mi se poate întâmpla de fapt. Mă bucur tare că am greșit de data asta, măcar plec zdravănă la cap de aici”.

În cealaltă tabără, Mihai Bobonete va încerca să găsească cele mai trăsnite răspunsuri cu ajutorul lui Cream. „M-am decis! În Wayuu plec, acolo mă găsiți” – ce a determinat-o pe artistă să facă această afirmație aflăm într-o nouă ediție a quiz show-ului.

Lacrimi și suspine”, „La mare, la soare”, „Dansuri ceremoniale” sau „După ani și ani” – sunt denumirile domeniilor în care se vor ascunde întrebările trăsnite la care jucătorii vor trebui să găsească răspunsurile corecte pentru a putea câștiga cât mai mulți bani pentru susținătorii lor.

Ce neplăcere cremoasă a pățit președintele Microsoft, Bill Gates, în februarie 1998, dar și care era una dintre cele mai apreciate delicatese culinare din Roma Antică aflăm mâine seară, de la 22:30.

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din joc. 

Ediția poate fi vizionată, în avans, pe platforma voyo.ro.

Pe bune?! – o demență de concurs.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni