• PRO TV
  • Cu întrebările tale nebune ajungi la Pe bune?!

Cu întrebările tale nebune ajungi la Pe bune?!

Cu întrebările tale nebune ajungi la Pe bune?!

Emisiunea Pe bune?! pregătește un nou sezon amuzant și imprevizibil, iar căpitanii de echipă se vor lupta aprig să câștige, alături de invitații din fiecare ediție.

Pentru noul sezon, cei doi căpitani fac echipă cu telespectatorii, pentru a găsi cele mai nebune întrebări care să fie folosite în emisiune! 

Telespectatorii au fost invitați să propună cele mai neobișnuite subiecte sau întrebări pentru emisiune, iar dacă ideile lor au fost atât de bune încât să-i facă pe producătorii show-ului să spună: ”Pe bune?!”, căpitanii și invitații lor le vor juca în emisiune, iar cei de la care au plecat aceste propuneri vor fi de față, în platou, la cel mai trăsnit quiz-show din România. Înscrierile au fost disponibile pe site-ul pebune.protv.ro până luni, 20 ianuarie 2020.

Câștigătorii concursului ”Întrebările tale nebune la Pe bune?!”:


1. Firescu Miruna Alina

2. Sofonea Alexandra Andreea

3. Ștefănescu Cristina



În fiecare ediție Pe bune?!, cele două echipe formate din căpitani și câte un invitat special răspund la un set de întrebări neobișnuite, iar apoi își pot paria toți banii adunați până atunci. Astfel, un răspuns corect poate dubla suma, iar unul greșit îi poate lăsa în final fără niciun ban. Câștigă echipa cu cei mai mulți bani în cont, iar aceștia se împart în mod egal susținătorilor echipei câștigătoare. 

În emisiunea Pe bune?! poți afla o mulțime de lucruri inedite, poți fi surprins de răspunsuri și reacții fabuloase și poți spune de fiecare dată cu uimire: Pe bune?!, numai la PRO TV!

Pe bune?! – o demență de concurs.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni