• PRO TV
  • Daria Radionova, fosta lui Alex Bodi, cerută în căsătorie chiar de ziua ei

Daria Radionova, fosta lui Alex Bodi, cerută în căsătorie chiar de ziua ei

Daria Radionova, fosta lui Alex Bodi, cerută în căsătorie chiar de ziua ei

Daria Radionova, fosta iubită a lui Alex Bodi, a fost cerută în căsătorie de noul ei iubit, chiar la petrecerea organizată de ziua ei de naștere.

Deși părea că Daria Radionova și Alex Bodi formează un cuplu sudat, după doar câteva luni de relație cei doi s-au despărțit. “I-am oferit tot ce pot să ofer, am fost o persoană loială, iubitoare și grijulie, cu inimă pură și intenții bune. A fost o lecție dificilă în viața mea și sunt recunoscătoare că am primit-o. Cel mai important lucru pe care l-am învățat este că oamenii nu se schimbă și abia acum înțeleg că Bianca a avut dreptate cu tot ce a spus despre el. O înțeleg”, spunea rusoaica după despărțirea de Bodi.
 

Nu a trecut foarte mult timp și Radionova iubește din nou. Noul ei iubit este Pooyan Mokhtari, un cântăreț celebru din Iran, în vârstă de 30 de ani. Recent, a fost ziua ei de naștere, iar cea mai mare surpriză a venit din partea iubitului, care a cerut-o în căsătorie.



Răspunsul ei a fost evident da, iar rusoaica a ținut să împărtășească imediat marea veste cu urmăritorii ei de pe Instagram, postând mai  multe filmulețe. 

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni