• PRO TV
  • După ce a spart gheața la EURO 2020, Ioana Cosma trece la o nouă provocare: se va lupta Pe bune?!

După ce a spart gheața la EURO 2020, Ioana Cosma trece la o nouă provocare: se va lupta Pe bune?!

După ce a spart gheața la EURO 2020, Ioana Cosma trece la o nouă provocare: se va lupta Pe bune?!

De ce a fost concediată o prezentatoare a unei televiziuni de stat, din India, vor afla colegele noastre de la Știrile PRO TV, într-o nouă ediție a quiz show-ului prezentat de Andi Moisescu. 

Pe bune?! încheie sezonul cu o luptă memorabilă între Ioana Cosma și Diana Enache diseară, de la 22:30. „Doamne, iartă-mă, dar sună bine! Sună de știrile de la 5”, va spune prezentatoarea știrilor de prânz.

Mihai Bobonete va face echipă cu Ioana Cosma, iar de cealaltă parte se vor afla Cost Diță și Diana Enache. Replicile între tabere nu vor întârzia să apară: „Mi se pare genial să faci asta la știri..”, va spune Bobo – „crede-mă, se poate mai rău”, îi va răspunde adversara sa, Diana. Despre ce este vorba, aflăm diseară, într-o nouă ediție.

Care este una dintre regulile de aur în apicultură și ce trebuia să faci în Roma Antică pentru a fi considerat un tată bun și a-ți păstra dreptul patern asupra copilului, vor afla cele patru vedete în încercarea de a găsi răspunsurile corecte la întrebările puse de gazda emisiunii, Andi Moisescu.  

„Mie mi-e foarte frica de ei! M-a alergat unul când eram mica și, după, m-a alergat unul și în trafic!” -  care dintre domeniile: „Tradiții din Siberia”, „Cercetători în Kilt”, „Sporturi de contact”, „Ceva dulce”, „Prompterul groazei”, „Numele tău”, „Lege și ordine”  o vor face pe Ioana Cosma să dezvăluie asta, aflăm diseară, de la 22:30, în ultima ediție a quiz show-ului Pe bune?!.

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din joc. 

Ediția poate fi vizionată, în avans, pe platforma VOYO.

Pe bune?! – o demență de concurs.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni