• PRO TV
  • Florin Piersic Jr și Letiția Vlădescu în competiția quiz show-ului Pe Bune ?!

Florin Piersic Jr și Letiția Vlădescu în competiția quiz show-ului Pe Bune ?!

Florin Piersic Jr și Letiția Vlădescu în competiția quiz show-ului Pe Bune ?!

Comedia este la ea acasă în platoul Pe Bune?!. Pe lângă informațiile trăsnite pe care le descoperim, râdem copios alături de Mihai Bobonete, căpitani și invitații lor.

Joi, de la 22:30, în platou îi vom avea pe Florin Piersic Jr și Letiția Vlădescu. Cei doi vor fi adversari și vor încerca să descopere cele mai bune răspunsuri.

Letiția va juca alături de Cosmin, iar Florin Piersic Jr va face echipă cu Diță. Întrebările nebune îi vor pune în dificultate pe cei patru jucători, ținându-i departe de răspunsurile corecte. Pe parcurs, însă, vor reuși să strângă bani pentru susținători. La final, doar o echipa va câștiga, în urma întrebării fulger. 

Domeniile vor fi diverse și vor avea de ales, pe lângă întrebarea surpriză, categorii precum: „Tips and Tricks”, „Lumini și umbre”, „La control”, „Incredibila Indie”. 

Ce spune despre tine faptul că preferi cafeaua neagră, mai amară și fără lapte? Ce frică ieșită din comun avea maestrul filmelor thriller, Alfred Hitchcock? Sunt întrebări la care vom afla răspunsurile în noua ediție Pe Bune?!, joi, de la 22:30.

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din joc. 


Pe bune?! – o demență de concurs.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni