• PRO TV
  • Gașca din Las Fierbinți se luptă în răspunsuri Pe Bune?!. „A picat pe subiect!”

Gașca din Las Fierbinți se luptă în răspunsuri Pe Bune?!. „A picat pe subiect!”

Gașca din Las Fierbinți se luptă în răspunsuri Pe Bune?!. „A picat pe subiect!”

Astăzi, de la 22:30, comedia este în platoul Pe Bune?!. Andi Moisescu a pregătit întrebări pe măsură, pentru o parte din gașca din Las Fierbinți. Marius Chivu și Mihai Rait sunt cei care se vor lupta să găsească răspunsurile corecte, ghidați de căpitanii Mihai Bobonete și Costi Diță. Toată lumea este prgătită pentru o ediție cu lacrimi... de râs.

Mihai Rait și Costi Diță fac echipă și sunt determinați să câștige competiția în fața adversarilor lor. „Ce remarc este că de data asta nu au nimerit întâmplător răspunsul corect… l-au analizat bine….!”, va spune Andi despre cei doi. „Are dreptate, mergi pe mâna lui, că omul este foarte inteligent”, va spune Bobo despre Mihai Rait.

Mihai Bobonete este sigur că va fi învingător alături de coechipierul său, Marius Chiviu: „Are tot în cap, are toată teoria. A picat pe subiect!”. Însă căpitanul este determinat de alt motiv să câștige competiția – printre susținători se va afla și fiul său. 

 Jucătorii vor avea de ales, de pe panou, categorii precum: „Totul despre rață”, „În rând cu lumea”, „Las Fierbinți” sau „Locu` unu”. Ce întrebări se ascund în spatele acestor domenii, ce au în comun aproximativ 70% dintre oameni și la ce sunt românii pe locul 1 în lume? – aflăm toate răspunsurile în noua ediție Pe Bune?! - diseară, de la 22:30.

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din joc. 

Quiz-show-ul poate fi vizionat, în avans, pe voyo.ro.

Pe bune?! – o demență de concurs.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni