• PRO TV
  • Împart același studio de știri, dar diseară vor fi adversare! Andreea Marinescu și Ramona Păun se luptă Pe Bune?!

Împart același studio de știri, dar diseară vor fi adversare! Andreea Marinescu și Ramona Păun se luptă Pe Bune?!

Împart același studio de știri, dar diseară vor fi adversare! Andreea Marinescu și Ramona Păun se luptă Pe Bune?!

Fetele care ne aduc cele mai relevante știri ale zilei se vor întrece diseară în răspunsuri Pe Bune?!.

Mihai Bobonete a pregătit un set nebun de întrebări pentru Andreea Marinescu, prezentatoarea Știrile PRO TV de dimineață, și Ramona Păun, prezentatoarea știrilor sportive. Cele două vor încerca să obțină cât mai mulți bani pentru susținătorii lor.

De data aceasta, Costi Diță va paria pe Ramona, în timp ce Cosmin Natanticu va juca alături de Andreea, coechipieră alături de care, în trecut, a luat punctaj maxim. Cine va ști cele mai multe răspunsuri demente și va câștiga competiția Pe Bune?!, aflăm diseară, de la 22:30.

De pe panoul cu cele 12 întrebării, jucătorii vor alege și următoarele categorii: Probe de divorț, Vine iarna, La repezeală. Andreea și Costi află cum a reușit să scape Kit Harington, interpretul lui Jon Snow din „Game of Thrones”, de o amendă pentru depășirea vitezei, iar Ramona și Costi vor fi surprinși să afle de ce se opunea Titu Maiorescu drepturilor politice pentru femei, în 1882.

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din show. 

Luni, de la 22:30, Mihai Bobonete, Costi Diță și Cosmin Natanticu vă pregătesc o nouă seară plină de umor Pe Bune?!, numai la PRO TV.

Pe bune?! – o demență de concurs.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni