• PRO TV
  • Interviu cu Anca Dumitra: ”Am avut o stea norocoasă care a început să strălucească din ce în ce mai mult”

Interviu cu Anca Dumitra: ”Am avut o stea norocoasă care a început să strălucească din ce în ce mai mult”

Interviu cu Anca Dumitra: ”Am avut o stea norocoasă care a început să strălucească din ce în ce mai mult”

Anca Dumitra este o tânără actriță care a câștigat rapid simpatia publicului, odată cu lansarea serialului ”Las Fierbinți”. De mai bine de opt ani interpretează rolul Geaninei, personajul care i-a adus bucurie, dar și multe cereri în căsătorie din partea fanilor. 

Anca Dumitra ne-a povestit despre rolul care i-a adus o împlinire profesională, dar și despre viața unui actor în pandemie.  

1. După atâția ani, Las Fierbinți este în continuare lider absolut de audiență. Cum te simți ca actor în cel mai tare serial din România? Și care este secretul succesului acestui show, după părerea ta?

Sunt foarte fericită și profund recunoscătoare că fac parte din acest serial care bucură de atâția ani deja publicul telespectator. Eram încă studentă când am dat castingul, când am filmat pilotul și nu aveam nici cea mai mică idee unde avea să ducă totul. Însă a prins contur atât de firesc, atât de armonios. Ne-am completat cu toții atât de bine, și cei din fața camerelor și cei din spatele ei, și am avut așa o stea norocoasă care a început să strălucească din ce în ce mai mult, cu fiecare nou an, și cu fiecare nou sezon. E o echipă întreagă de profesioniști, oameni buni, care s-au implicat cât de mult posibil astfel încât fiecare episod în parte să aducă bucurie celor de acasă. Și așa și pe mai departe. 

2. Ai o mulțime de fani, datorită rolului tău și nu numai. Care este cel mai tare compliment pe care l-ai primit de la un fan? Ce te întreabă cel mai des?

Cel mai des sunt cerută în căsătorie. (râde) Am avut parte de multe momente frumoase, surprinzătoare și mă bucur tare când oamenilor li se citește entuziasmul că te-au întâlnit. E un schimb de bucurie, de drag, sunt o norocoasă.

3. Te-ai gândit vreodată cum ți-ar plăcea ție să se încheie serialul? Adică, dacă ți-ai lăsa imaginația să zboare, cum ar fi viața personajului tău în ultimul episod?

Probabil s-ar mărita, s-ar face fată de casă, cum s-ar zice. Dar nu se știe, om trăi și om vedea, sau mai bine zis: om urmări și om vedea. (râde)

4. Ce ți-ar fi plăcut să faci, dacă nu erai actor/actriță?

Grea întrebare. Mi-ar fi plăcut să fac ceva tot din domeniul artei, cu siguranță.

5. Perioada asta de pandemie a afectat mult domeniul acesta, al artelor. Cum ai resimțit-o/ o resimți tu?

Deloc ușoară. A fost un an cu multe stări, de tot felul, cu multe necunoscute. N-a trecut degeaba, asta pot să spun cu certitudine, și privind acum la întregul an 2020, pentru moment, toate aceste necunoscute încep să se clarifice încet încet, se conturează un an bun… cu greu, încet, dar se vede luminița de la capătul tunelului. 

6. Este ceva ce ai învățat nou în această perioadă? Ți-ai făcut un hobby sau ceva de genul...?

Foarte multe lucruri am învățat. Și foarte multe experiențe a avut acest an, de tot felul. Unele plăcute, dar cele mai multe deznădăjduitoare. Dar atât de necesare, îmi dau seama acum. Și da, s-au descoperit și hobby-uri și multe altele de care uitasem, poate, sau de care n-aveam habar. Tocmai de asta,  sunt recunoscătoare, privesc înapoi cu un zâmbet cald, și mă bucur că mergem mai departe.

7. Care este activitatea ta preferată în familie ?

Bucataria a început să aibă rol principal. Cel puțin pentru moment.

8. La ce filme și seriale se uită un actor zilele astea? 

Sincer, am încercat să recuperez, căci mintea, mai ales în cea de-a doua parte a anului trecut, numai la seriale nu mi-a stat. Însă acum încep să iau restanțele la rând, să urmăresc ceea ce am omis, iar apoi am să fac și o listă, ca să o pot împărtăși cu voi.

9. Ți-ai dorit vreun rol pe care încă nu l-ai primit?

Îmi doresc să am parte în continuare de roluri frumoase, bine scrise, puternice și emoționante. Privim înainte cu entuziasm și nerăbdare.

10. Dacă ar fi să te poți întâlni cu tine cand erai la început de carieră, ce ți-ai spune? Un sfat sau o concluzie despre viață, la care ai ajuns acum

Să mă bucur de tot și de toate. Să mă bucur mult și bine, și să nu îmi pese de ce ar zice un unul sau un altul!




Sursă foto: Instagram ancadumitra

Vezi și: Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinți, le răspunde fanilor la curiozități




 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni