• PRO TV
  • Întrebarea Mesei Rotunde, Breaking News: Cine e vedeta feminina căreia Lidia Buble nu i-ar rezista?

Întrebarea Mesei Rotunde, Breaking News: Cine e vedeta feminina căreia Lidia Buble nu i-ar rezista?

Întrebarea Mesei Rotunde, Breaking News: Cine e vedeta feminina căreia Lidia Buble nu i-ar rezista?

În episodul de astăzi, Marius Manole o are drept invitată, la show-ul exclusiv protvplus.ro ”Întrebarea Mesei Rotunde”, pe Lidia Buble.

Ca orice invitat, Lidia Buble se confruntă cu două alegeri: ori răspunde unor întrebări incomode, ori se delectează cu mâncăruri care de care mai ”îmbietoare”, precum pastă din insecte, cârnați din gheare de pasăre, mațe crude, borș cu lapte sau viermi uscați. 

Întrebată de Marius Manole cărei vedete feminine din România nu i-ar putea rezista, dacă i-ar face avansuri - cu cine ”ar merge până la capătul cearșafului” - Lidia Buble a dat un răspuns surprinzător, pe care îl puteți afla urmărind clipul video de mai jos! ”E cosmică!”.

Lidia Buble mai dezvăluie că a fost extrem de supărata de ceea ce s-a scris în presă în momentul când s-a aflat de relația cu Răzvan Simion, fostul ei iubit. ”Eu sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Dragostea vieții tale poate fi o singură persoană. Răzvan cred că a fost marea dragoste pentru mine. N-a fost ușor, dar cred că între noi s-a consumat ce era de consumat. Cred că aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc”. 

Ce spune Lidia Buble despre noua iubită a lui Răzvan Simion, urmăriți în video-ul de mai jos:






Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni