• PRO TV
  • Irina Rimes și Pavel Bartoș se vor lupta Pe bune?! „Eu, după logica acestei emisiuni, aș merge pe extratereștri”

Irina Rimes și Pavel Bartoș se vor lupta Pe bune?! „Eu, după logica acestei emisiuni, aș merge pe extratereștri”

Irina Rimes și Pavel Bartoș se vor lupta Pe bune?! „Eu, după logica acestei emisiuni, aș merge pe extratereștri”

O zi fără zâmbete este doar o altă zi pierdută! Astăzi, umorul va fi garantat, de la 22:30, într-o nouă ediție a quiz show-ului Pe bune?!. 

Andi Moisescu îi va aduce în platou pe Irina Rimes și Pavel Bartoș care, alături de Costi Diță și Mihai Bobonete, se vor lupta să găsească răspunsuri corecte la întrebări... demente. Cine se bazează pe AS-ul din mânecă și cine lasă norocul să decidă, aflăm în această seară.

Irina Rimes nu este la prima întâlnire cu întrebările nebune, așa că este hotărâtă cum să abordeze jocul: „Eu, după logica aceste emisiuni, aș merge pe extratereștri”, va spune artista. În echipa adversă lucrurile sunt clare, iar băieții au șanse mari de câștig: „Aș oscila între a, b și c!”, va spune Pavel, încercând să-l lămurească pe Costi, dar lăsându-l, clar, în ceață.

Jucătorii vor avea de ales de pe panou domenii precum: „Taxe și impozite”, „La răcoare”, „Bujori în obrăjori”, „Visele le le le le”, „Fake news”, „Viva Las Vegas”. În funcție de ce plăteau taxe cetățenii în perioada de glorie a Egiptului Antic, dar și în ce restaurant pot mânca gratis clienții care cântăresc peste 160 kilograme, vor afla în urma dezvăluirii întrebărilor din spatele categoriilor. 

Tu spui că drumul contează, că nu contează cine câștigă, dar nu-i așa”, îi va spune Irina lui Pavel! Competiția va fi strânsă, însă, la final, doar o echipă va ieși învingătoare. Cine va strânge cei mai mulți bani pentru susținători, vom afla diseară, de la 22:30. 

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din joc. 

Ediția poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Pe bune?! – o demență de concurs.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni