• PRO TV
  • Mihai Bobonete și Mihai Rait, în urmă cu 20 de ani. Cum arătau actorii

Mihai Bobonete și Mihai Rait, în urmă cu 20 de ani. Cum arătau actorii

Mihai Bobonete și Mihai Rait, în urmă cu 20 de ani. Cum arătau actorii

Toată lumea îi știe din serialul Las Fierbinți pe Mihai Bobonete (40 ani) și pe Mihai Rait (38 ani), însă acum 20 de ani actorii arătau total diferit.

Mihai Bobonete a postat o fotografie pe contul său de Instagram, alături de colegul său Mihai Rait. Poza a fost făcută acum 20 de ani, iar cei doi i-au uimit pe fani cu look-ul lor.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oldies but Goldies, poza asta are fix 20 de ani iar eu cu baiatul Rait suntem la fel si o sa va demonstrez intr-o poza pe care o pun in 2019. Pana atunci: LA MULTI ANI! Sa aveti un an plin cu tot ce va doriti! Sanatate! 2018 go go go...Rush B 2019!

A post shared by Mihai Bobonete (@mihai.bobonete) on




GALERIE FOTO MAI JOS


Mihai Bobonete, mândru de cei doi copii ai săi


Mihai Bobonete s-a căsătorit în 2017 cu iubita lui de-o viață, Cătălina. Cei doi au împreună doi copii: Octavian, în vârstă de 9 ani, și Elena Maria, în vârstă de 4 ani. Fiica lui Mihai Bobonete are darul vorbirii, spune actorul, iar când e acasă nu se mai oprește din vorbit. „Maria vorbește pentru încă trei”, a dezvălujit recent Bobiță, care o duce pe Elena la înot.

Fiul său cel mare, Octavian, a făcut scrimă, iar acum este fotbalist la clubul Rapid București. „Îi place mai mult, îl văd mai implicat. Bine, a și crescut, copilul are 9 ani”, mai spune actorul.

Mihai Rait Dragomir, cel care îi dă viață personajului Dorel din serialul Las Fierbinți, este un om împlinit și fericit. Dacă în serial joacă rolul unui bărbat "prostuț" care nu știe cum să se comporte sau cum să abordeze o femeie, în realitate actorul o duce foarte bine la acest capitol. Soția lui, Ana Maria, este, cu adevărat, foarte frumoasă. 


Las Fierbinți a ajuns la sezonul al 16-lea

Pe 10 septembrie a început cel de-al 16-lea sezon al celui mai urmărit serial din România: Las Fierbinți. Aventurile continuă pe ulițele cunoscutului sat, în aceeași notă, cu același umor și păstrând ritmul situațiilor absurde în care celebrele personaje intră, de cele mai multe ori fără voia lor. 

În această toamnă, spectacolul PRO ajunge și în Las Fierbinți, acolo unde viața își continuă cursul firesc, fără să ia o direcție diferită, rămânând la fel de comic, de imprevizibil și atât de real. Bobiță e pregătit, ca întotdeauna, să-și ducă la capăt toate „combinațiile” mărunte în care se intră de ani de zile împreună cu prietenii lui simpatici. Nici pentru Celentano, Firicel, Aspirina, Dorel, Giani sau Ardiles viața nu va lua o altă direcție, însă își va continua drumul firesc, într-un univers pe care milioane de români îl urmăresc cu sufletul la gură în fiecare marți și joi, la PRO TV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni