Romanii au aflat raspunsuri pe bune miercuri, numai la PRO TV!

16 Noiembrie 2017, 14:03

Romanii au aflat raspunsuri pe bune miercuri, numai la PRO TV!
Citeste mai mult despre: ProTV, Pe bune,

Miercuri seara, Andi Moisescu a dat tonul distractiei in quiz show-ul Pe bune?!, iar cei doi capitani de echipa, Costi Dita si Cosmin Natanticu, ajutati de doi invitati speciali, Dorian Boguta si Codin Maticiuc, au incercat sa castige premiul editiei. 

Cele doua echipe s-au straduit sa dea raspunsuri corecte la intrebari pe care nu le-au auzit niciodata, din domenii pe care nu le stapanesc in totalitate. Romanii au aflat aseara ca statia de metrou Politehnica din Bucuresti este pavata cu fosile de animale marine cu vechime de 180 de milioane de ani, ”Rapsodii Elefonice” este numele unui album compus de o orchestra formata din 14 elefanti sau ca in 2006, in apropierea Islandei, a fost descoperit cel mai batran animal din lume, scoica Ming, cu o varsta estimata de 507 ani.

Editia Pe bune?! de miercuri seara a fost lider de audienta si a inregistrat 7.3 puncte de rating si 26.4% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, spre deosebire de postul de televiziune clasat pe locul secund, care a obtinut 3.7 puncte de rating si 13.4% share. 

Luni, de la 22:30, Sore si Cosmina Pasarin spun Pe bune?!, numai la PRO TV!
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies