Andreea Esca și Adi Hădean sunt primii invitați Pe bune?! din acest sezon. Show-ul începe azi, 25 februarie, la ora 22:30

25 Februarie 2019, 11:00


	Andreea Esca și Adi Hădean sunt primii invitați Pe bune?! din acest sezon. Show-ul începe azi, 25 februarie, la ora 22:30
Autor: Ionela Lupu

Show-ul Pe bune?! începe astăzi, 25 februarie, de la 22:30 la PRO TV.
 

În această seară, de la ora 22:30, în prima ediție Pe bune?! din acest sezon, Andreea Esca și Adrian Hădean sunt puși pe distracție și încearcă să găsească răspunsurile la cele mai inedite întrebări pregătite de Andi Moisescu. Împreună cu cei doi căpitani de echipă, Cosmin Natanticu și Costi Diță, invitații nu vor ezista să spună: Pe bune?! la fiecare întrebare de pe panou. 

 
”Muzeul total”, ”Statistici de pici”, ”Tulai, Doamne!” sau ”Pana corbului” sunt unele dintre domeniile pe care telespectatorii le vor descoperi luni seară pe panoul Pe bune?!, iar ”Care a fost prima meserie a starului american Matthew McConaughey?”, ”În ultimii 20.000 de ani de evoluție a omului, ce organ s-a micșorat cu 10%?” sau ”Care era una dintre extravaganțele lui Picasso?” sunt doar câteva dintre întrebările care le vor da bătăi de cap celor doi invitați. Cum se vor descurca Andreea Esca și Adrian Hădean față-n față cu cele mai neașteptate întrebări, dar și cine va ieși învingător din această luptă, vedem de la ora 22:30, la PRO TV. 

 
Un prezentator genial plus doi căpitani demențiali! Primul întreabă, ceilalți doi, împreună cu invitații lor, răspund, iar publicul câștigă. 

În fiecare luni, de la 22:30, Pe bune?!, numai la PRO TV!

Fiecare ediție Pe bune?! este disponibilă online pe www.protvplus.ro.
 
 ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies